Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Вивчати іноземну мову – це престижно! (фото)

Опубліковано 14 лютого 2017 року о 10:37
фото

Усім давно відома істина: людина стільки разів людина, скільки мов вона знає. Бо ж кожна з мов, яку ти опанував, - це цілий макросвіт народу – культура, інтелект, менталітет тієї нації…

У наш час є престижним знати кілька іноземних мов, проте немає меж удосконалення.

Саме це і довели учні середньої загальноосвітньої школи № 206 імені Леся Курбаса, у якій з 06 по 13 лютого 2017 року тривав тиждень іноземної мови.

Учні 3, 4 та 5-х класів провели брейн-ринг «Найрозумніший». Учителі англійської мови Журавська Н.Б., Шмідт Н.А., Нікітчук О.М. підготували багато цікавих конкурсів для знавців англійської: конкурси творчі, усні і письмові, на мовну кмітливість – усі вони вимагали від учасників знання іноземної, а ще сприяли розвитку інтелекту дітей їхнім навичкам спілкування англійською у соціумі.

Учні 9-х класів та їх учитель Старунська Ю.А. запросили на екскурсію містами Європи: подорож пройшла такими містами, як яскрава Барселона, пристрасний Мадрид, місто на воді Венеція, вічний Рим, романтичний Париж, сучасні Берлін та Амстердам.

Принади цих міст визначні споруди, легенди та видатні особи, доля яких пов’язана з цими містами Європи були представлені у сюжетах, фотоматеріалах цієї заочної екскурсії. Здавалося, що ти справді побував у кожному з цих визначних міст.

Восьмикласники та вчителі Пірус Л.В., Кравець О.А., Старунська Ю.А. англійською мовою провели вікторину «Україна – моя Батьківщина». Цей позакласний захід привернув увагу насамперед насиченістю завдань. Лінгвістичні питання, музичні загадки, літературні екскурси, портрети відомих українців – такий різноманітний спектр конкурсів, чекав на учасників вікторини.

А учні 6-х класів представили галерею власних проектів «Моя рідна Україна»: вони продемонстрували презентацію мальовничих місць рідної землі, де подорожували, відпочивали або проживали в Україні. До того ж діти підготували краєзнавчі кросворди, загадки фото та малюнки, пов’язані з їх улюбленими місцями. Цей захід разом з шестикласниками підготувала і провела учитель англійської мови Пірус Л.В.

Завершальним акордом Тижня іноземної мови у середній загальноосвітній школі № 206 імені Леся Курбаса стали одразу два цікаві заходи.

У 7-их класах було проведено віртуальну подорож «Архітектурні та природні дива України». Англомовні гіди запрошували усіх присутніх до Олешківської пустелі та незайманих просторів заповідника Асканія-Нова, побували на кам’яних стінах та у підземеллях Хотинської фортеці, на волелюбній козацькій Хортиці, під золотими банями Печерської Лаври. Кожен з екскурсоводів – а ними були учні 7-х класів – зумів розкрити особливу принаду і неповторність того дива України, про яке розповідав у своїй віртуальній мандрівці.

І нарешті наші найстарші – учні 10-11 класів провели культурологічно-лінгвістичну гру «Big Board Facts». Різноманітною була тематика запитань гри: мистецтво, література, визначні постаті, логотипи та девізи компаній.

Шалений темп, розмаїття тематики пристрасть кожної з команд – це риси двобою знавців англійської мови. До останнього конкурсу супротивники не поступалися один одному. І лише в заключному конкурсі капітанів колесо фортуни посміхнулося команді, яку очолив Олександр Гуменюк (11-А клас): вони випередили команду Антона Геніша (11-А) з перевагою у 2,5 бала, перемігши з рахунком 322,5 на 320 балів.

Провели гру учителі іноземної мови Кравець О.А. та Страшнова Т.Б.

Тиждень іноземної мови у 2017 році пройшов творчо, насичено, цікаво, збагативши учнів школи новими знаннями, навичками та враженнями!

 

Джерело: СЗШ №206


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux