Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

В КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 3» відбулась підсумкова медична рада (фото)

Опубліковано 14 лютого 2017 року о 10:41
фото

10 лютого 2017 року в конференц-залі Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 3» Святошинського району м. Києва за адресою вул. Петра Курінного, 2 під головуванням директора центру Крамаренко Л. В. відбулась підсумкова медична рада.

На порядку денному – підсумки роботи структурних підрозділів закладу в 2016 році та завдання на 2017 рік.

аналізом показників роботи структурних підрозділів закладу за звітний період виступила завідувач інформаційно-аналітичного відділу закладу Биканова І. І. Доповідачем було відзначено, що проведена велика робота, всі амбулаторії працювали з перевантаженням, що підтверджується показниками інтенсивності роботи амбулаторій закладу. Велика увага в доповіді була приділена показникам роботи первинної ланки по ранньому виявленню серцево-судинних та онкологічних захворювань, цукрового діабету, туберкульозу. Крім того, до відома присутніх були доведені показники роботи відділення невідкладної медичної допомоги, фахівці якого надають медичну допомогу населенню всього району.

Про стан надання медичної допомоги дитячому населенню доповів заступник директора з дитинства Купрієнко М.С. В своїй доповіді Микола Степанович докладно висвітлив інформацію про проведену роботу стосовно диспансерного медичного огляду пільгових категорій дитячого населення; зауважив, що пріоритетним напрямком в роботі амбулаторії є медичне спостереження за дітьми першого року життя та лікувально - профілактична допомога їм; також навів результати аналізу щепленості та виконання плану профілактичних щеплень і туберкулінодіагностики.

З питанням стану медичного обслуговування працівників закладу виступила довірений лікар, завідувач амбулаторії закладу № 1 Щербань Л.Я. В своїй доповіді Щербань Л.Я. висвітлила показники захворюваності працівників закладу, доповіла про план роботи на 2017 рік.

З аналізом роботи з розділу «Звернення громадян» виступила заступник директора з медичного обслуговування Лехтер О.Н. Доповідач зауважила, що велика частка звернень громадян в 2016 році стосувалась надання матеріальної допомоги на лікування у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем заявників. Також слід зауважити, що в 2016 році через Контактний центр м. Києва від громадян надійшло 6 подяк медичним працівникам закладу.

Наприкінці засідання були визначені основні завдання на 2017 рік, а саме:

продовжувати роботу по ранньому виявленню хворих з хворобами серця та судин, з онкологічними захворюваннями, туберкульозом;

покращити якість диспансерного нагляду;

покращити профілактичну роботу на дільницях;

посилити санітарно-освітню роботу щодо здорового способу життя, профілактики соціально-небезпечних хвороб, особливо серед підлітків;

покращити імунопрофілактику керованих інфекцій;

постійно підвищувати професійний рівень лікарів і медичних сестер.

 

Джерело: КНП «ЦПМСД №3»


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux