Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Студенти Київського університету права НАН України успішно захистили магістерські роботи в Варненському вільному університеті ім. Чорноризця Храбра (Varna Free University) (фото)

Опубліковано 31 липня 2014 року о 11:58

28 липня 2014 року представники Київського університету права НАН України: проректор з гуманітарної освіти та виховної роботи Галина Левківська, декан факультету заочного та дистанційного навчання Катерина Лісова та вчений секретар Київського університету права НАН України Ольга Михайленко взяли участь у роботі державної екзаменаційної комісії із захисту магістерських робіт у Варненському вільному університеті ім. Чорноризця Храбра (Varna Free University).

Членами державної екзаменаційної комісії від Варненського вільного університету ім. Чорноризця Храбра були професор Петр Христов і доцент Єлисавета Калінова.

Розвиток міжнародної співпраці Київського університету права Національної академії наук України здійснюється шляхом активного спілкування з вищими навчальними закладами і міжнародними організаціями. Зокрема в 2011 році було укладено угоду з Варненським вільним університетом ім.Чорноризця Храбра (Varna Free University), що вважається найкращим вищим навчальним закладом Болгарії та має сертифікат якості з правом визнання Європейського додатку до диплому - у 2009 році, ECTS LABEL – у 2010 році.

Під час захисту кваліфікаційних робіт магістри продемонстрували високий рівень знань. Тези магістрантів супроводжувалися презентаціями.

Захист студентки Наталії Дасюк відбувся в системі он-лайн. Усі роботи магістрантів від Київського університету права НАН України були захищені на «відмінно» та отримали найвищу оцінку за болгарською системою оцінювання – 6 балів.

За результатами захисту державною екзаменаційною комісією були відмічені роботи Труфина Віталія( «Правове регулювання узгоджених дій в Україні та Болгарії»), Рубанки Юлії («Вирішення спорів в рамках Міжнародного комерційного арбітражу»), Бобер Яни («Міжнародне-правове регулювання комерційної таємниці»), Семенюк Маріани («Міжнародно-правове регулювання інтелектуальної власності в мережі Інтернет»). Всі ці студенти рекомендовані до вступу в докторантуру.

Програма міжнародної співпраці Київського університету права Національної академії наук України та Варненського вільного університету ім. Чорноризця Храбра сприяє забезпеченню свободи руху знань через кордони. Крім того, за свідченнями студентів-магістрантів, досвід, набутий під час навчання за спільною магістерською програмою, підвищив їх конкурентоспроможність на сучасному світовому ринку праці.

Варто зазначити, що найуспішніші магістри-випускники можуть бути рекомендовані до поза конкурсного зарахування в аспірантуру Київського університету права НАН України та докторантуру Варненського вільного університету ім.Чорноризця Храбра.

Випускники спільної магістерської програми щиро вдячні ректорові, професору Юрію Бошицькому за надану можливість отримати юридичну освіту європейського рівня!

Слова вдячності випускники висловлюють Ангеловій Олександрі, координатору програми від Болгарії, Марії Дей – деканові факультету міжнародних відносин Київського університету права НАН України, координатору програми від України.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux