Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

«Для дитини-сиротини». У Святошині подарували тепло й увагу дітям пільгових категорій (фото)

Опубліковано 26 грудня 2013 року о 18:15
фото

«Новорічні свята символізують втілення дитячих мрій та віру у диво. Особливо це стосується бажань дітей-інвалідів, дітей, позбавлених у житті найважливішого – батьківського тепла та материнської ласки. Тому турбота про дітей – це чи не найперший обов’язок дорослих. На Новорічно-різдвяні свята жодна дитина не повинна залишитись без уваги, подарунка та теплого слова. Тому ми й надалі приділятимемо значну увагу підтримці нашої малечі, зважаючи на ті пріоритети, які існують у державній політиці, адже діти – це наше майбутнє», - зазначив голова Святошинської РДА Юрій Іванович Бондар, завітавши 25 грудня в спеціалізовану школу №76 імені О. Гончара на новорічне театральне дійство, яке щороку організовує для дітей пільгових категорій Центр позашкільної роботи «Північне сяйво».

В Новий рік та на Різдво Христове усі діти чекають на подарунки та потребують уваги дорослих, особливо діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування, тому вже стало доброю традицією – кожного року напередодні новорічних та різдвяних свят проводити в районі новорічне свято для дітей пільгових категорій (дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з малозабезпечених сімей, дітей одиноких матерів, дітей з багатодітних родин, дітей, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві, дітей-напівсиріт, дітей-інвалідів, талановитих дітей).

Привітати дітей разом з очільником району завітали заступник голови з гуманітарних питань і соціальних питань Наталя Сергіївна Пазенко, начальник служби у справах дітей Оксана Миколаївна Сербіна, директор Святошинського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірина Григорівна Крижанівська, представники районного управління освіти.

«Увага районної влади до дітей пільгових категорій прикута не лише у свята. Щодня ми піклуємося про них, а у святкові новорічні дні приділяємо максимум уваги. Реалізація у районі соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича “Діти – майбутнє України” спрямована насамперед на задоволення потреб дітей, і, сьогодні реалізуючи їх ми створюємо вам настрій на весь рік», - звертаючись до присутніх зазначив голова району.

Юрій Бондар запевнив, що районна влада дбатиме про дітей і надалі, що вони будуть навчатися і виховуватися у комфортних умовах. А ще побажав дітворі, щоб вони були зігріті родинним теплом, любов’ю і турботою та щоб у новому році здійснились, як в казці, всі найпотаємніші мрії та бажання.

Вихованці гімназії «Апогей» представили гостям чудову різдвяну казку «Ніч перед Різдвом». Не було на святі дитини, яка б у цей день не очікувала здійснення мрій, це було видно по дитячих очах. Присутні перебували в атмосфері казки, оплесками зустрічаючи кожен творчий колектив.

А по закінченні казки більше ста дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що прийшли на свято,отримали від голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Юрія Івановича Бондаря солодкі подарунки.

 

Ряд цікавих заходів для дітей пільгових категорій відбувається цими днями в Святошинському районі. За інформацією служби у справах дітей Святошинської райдержадміністрації 19 грудня 500 дітей пільгових категорій відвідали виставу в ЦК ,,Святошин” та відкриття новорічної ялинки за участю голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ю.І. Бондаря.

За сприяння служби у справах дітей КМДА 60 дітей пільгових категорій відвідали скаут-програми в НСК ,,Олімпійський”. 10 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, переглянули виставу в  Київському міському театрі оперети. Дитячий фонд України організував цього року і відвідування ресторану швидкого обслуговування «Макдоналдс» (ст. м. «Хрещатик») для 50 дітей пільгових категорій загальноосвітніх навчальних закладів району.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Святошинської РДА.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux