Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Знов білим цвітом вкрилися сади, і знов приходить свято Перемоги… (фото)

Опубліковано 05 травня 2017 року о 17:54
фото

Щорічно і традиційно педагогічний та учнівський колективи відзначають найважливіші і зворушливі травневі свята: Дні пам’яті та примирення і 72 річницю перемоги над нацизмом Другій світовій війні. Це воістину всенародне життєстверджуюче свято, завжди хвилююче і урочисте, свято всієї шкільної родини.

5 травня в стінах спеціалізованої школи №254 відбулась низка важливих патріотичних подій.

Розпочався день вахтою пам’яті та покладанням квітів до пам’ятного знаку у сквері Партизанської слави. Учні 9-Б класу підготували зворушливу музично-поетичну композицію, що присвячена мужнім воїнам, величі і силі духу нашого народу, безсмертного подвигу нинішніх сивочолих ветеранів та трудівників тилу.

Безцінним для учнівської молоді були слова-настанови голови районного осередку колишніх партизанів та підпільників Олещука Євгена Петровича. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять полеглих у Другій світовій війні. Мітинг завершили «Молитвою за Україну» у виконанні педагога-організатора Юлії Цімох. О 13-00 годині школа гостинно розкрила двері для шановних гостей – ветеранів та дітей війни.

Урочистості розпочала виконувач обов’язків директора школи Нечипоренко Людмила Петрівна, яка привітала всіх присутніх зі святом і побажала, щоб День пам`яті та примирення передавався з покоління в покоління і надалі, і зберігав в наших серцях такі поняття, як Батьківщина, честь, обов`язок і пам`ять. У конкурсі пісні та строю взяли учні 9-11-х класів. Молодь продемонструвала присутнім виправку, спортивну підготовку та звучання стройової пісні. Почесне журі віддало перевагу випускникам школи, які посіли перше місце.

 Наступним етапом заходів була святкова програма «Про минуле серце пам’ять зберігає», яку підготували учні та класні керівники 5-8-х класів на чолі з музичним керівником, вчителем року Медвідь Ольгою Михайлівною. Гості та всі присутні на концерті поринули у спогади тих подій…. 1418 днів і ночей пролягли через серця і долі, через молодість, обпалену полум'ям, затьмарену гіркотою втрат і овіяну славою. Учні школи віддали данину пам'яті визволителям рідної землі. Їх виступ став частинкою любові до захисників України . Земний уклін і безмежна шана вам, колишнім воїнам, за все, що довелося пережити, винести і звершити.

 Всім ветеранам міста і держави –

 Довічна шана Вам, низький уклін і слава!

 На завершення святкового концерту відбулось вітання та частування почесних гостей. До солдатської каші приєдналась вся шкільна родина: учні 1-11-х класів, вчителі, батьки, пересічні громадяни!

 Колись історія назве

 Наш час народженням людини.

 Бо, поки серце в нас живе, –

 Ми не стояли на колінах!

 

Джерело: школа №254.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux