Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

В ЦВПСВМ «Десантник» відбувся День відкритих дверей (фото)

Опубліковано 22 вересня 2014 року о 10:25
фото

18 вересня 2014 року, вже одинадцятий сезон поспіль, Центр військово-патріотичного та спортивного виховання молоді «Десантник» гостинно відкрив свої двері для дітей, підлітків та молоді Святошинського району.

В гості до «Десантника» завітали вчителі та учні ЗНЗ №198, №35, №288, №223, №235, педагоги і вихованці Центру «Десантник», батьки та діти.

Свято розпочалося з урочистого підняття Державного Прапора України чемпіонкою Міжнародного турніру з тхеквондо 2014 в Ізраїлю Іриною Ромолдановою та бронзовою призеркою Всесвітнього турніру Гран - При з тхеквондо 2014 року Ганною Сорокою.

Хвилиною мовчання вшанували присутні пам’ять загиблих в зоні АТО, на честь мужніх воїнів-захисників Батьківщини прозвучав салют з трьох залпів стрілецької зброї.

Вітаючи вихованців центру та гостей свята, директор ЦВПСВМ «Десантник» Володимир Кічігін, підполковник, воїн – інтернаціоналіст Дмитро Мілюхін та заступник директора, голова федерації з важкої атлетики Володимир Іващенко зазначили, що і надалі беззаперечною та пріоритетною роботою центру, з огляду на складне суспільно-політичне становище в нашій державі та зовнішні виклики, буде виховання патріотичної молоді з україноцентристським світобаченням, що є основою формування нації.

Найкращі працівники ЦВПСВМ «Десантник» були відзначені почесними грамотами, а вихованці «Музичного гуртка» привітали гостей виконанням козацьких, народних та військових пісень.

Показові виступи презентували гостям свята солісти

хореографічного колективу «Морська хвиля» (керівник Блінова Н.С.), прийоми рукопашного бою зі зброєю продемонстрували кікбоксери та тхеквондисти під керівництвом С.С. Ільченка та С.Л. Литвиненка, «Група особливого призначення» з брейк-дансу захопила майстерністю виконання танцювальних трюків.

В рамках заходу широкому загалу було презентовано роботу секцій і гуртків, відбулося знайомство та спілкування з тренерами.

Родзинкою свята став запуск учбового квадракоптера від студії робототехніки «Бриз» (керівник Золохін І.К.).

Відкриття шахово-шашкового сезону ознаменували собою бліц-турніри з шахів та шашок, участь в яких мали змогу взяти всі бажаючі.

Позмагалися діти і у грі «Боротьба за шапку», а також відвідали виставки з історії розвитку стрілецької зброї, виставку малюнків «200 років з дня народження Т.Г.Шевченка», «Діти хочуть миру» та фотовиставку «Революція гідності».

Цікаві ознайомчі екскурсії залами і кабінетами Центру підготували для гостей педагоги. Особливо вражаючою за відгуками стала екскурсія історико-краєзнавчим музеєм Українського козацтва.

А на вуличному ринзі з показовими боями-тренуваннями вже виступали вихованці секцій боксу, кікбоксингу, саньда, рукопашного бою, айкідо та козацького двобою.

Завершилось свято традиційним проходженням «смуги перешкод» кадетами ЦВПСВМ «Десантник».

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux