Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

В Святошині відбулося засідання антикризового штабу по підготовці районного господарства до роботи в особливий період 2014-2015 років (фото)

Опубліковано 28 серпня 2014 року о 08:29
фото

27 серпня в сесійній залі Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації під головуванням першого заступника голови держадміністрації Володимира Морозова відбулося засідання антикризового штабу по підготовці районного господарства до роботи в особливий період 2014-2015 років.

Участь у засіданні штабу взяли перший заступник голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимир Морозов, начальник та заступник начальника управління житлово-комунального господарства Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації, керівники структурних підрозділів та самостійних управлінь Святошинської держадміністрації, керівники комунальних підприємств району (КП «Дирекція з утримання та обслуговування житлового фонду Святошинського району м. Києва», КП «РЕО 1-7, 9, 10», КП «ШЕУ», КП «УЗН»), представники ПАТ «Отіс», РТМ «Святошино», РТМ «Нивки» ПАТ «Київенерго», РЕКМ-3 ПАТ «Київводоканал» та інші.

На засіданні підвели підсумки вже проведеної відповідними службами та організаціями роботи по підготовці житлово-комунального господарства та об’єктів соціально-культурного призначення району до опалювального сезону 2014-2014 років, а також обговорили нагальні проблеми, які виникли в ході підготовки, для їх оперативного вирішення як на районному, так і на міському рівнях.

На початку наради Володимир Морозов акцентував увагу присутніх на перевірці газових установок в житлових будинках району виключно професійно підготовленими для цього спеціалістами Київгазу.

Для отримання повної загальної картини стану електромереж в житловому фонді району Володимир Морозов зобов’язав керівників комунальних служб, голів ОСББ та ЖБК, відомчих та інвестиційних будинків створити всі необхідні умови для перевірки фахівцями РЕМ електрощитових та електрокабелів в будинках, як комунальної, так і інших форм власності.

При цьому було наголошено, що у зв’язку зі зміною структури навчального року в загальноосвітніх закладах столиці та збільшенням тривалості зимових канікул, в умовах обмеженого теплопостачання, навантаження на електромережі автоматично буде перенесено на житловий фонд.

Розглянули на штабі і стан ліфтового господарства району. Наразі, через крадіжки ліфтового обладнання та підпал в Святошині відключено 8 ліфтів. З цього приводу, своє сприяння у допомозі по затриманню грабіжників та розкриттю подібних злочинів пообіцяв начальник Святошинського РУГУ МВС України в м. Києві Ігор Кучма.

Також Володимир Морозов надав доручення представнику ПАТ «АК «Київводоканал» та керівникам комунальних підприємств найближчим часом визначити межі розмежування мереж та відповідальності за їх обслуговування.

При цьому було зазначено, що інформування мешканців про можливі відключення водопостачання у зв’язку з ремонтом мереж чи їх поривом, повинно відбуватися більш оперативно.

Доручення перевірити технічний стан пожежних гідрантів для можливого забезпечення мешканців району водою отримали представники Святошинського РУГУ ДСНС в м. Києві. Найближчим часом працівники управління проведуть додаткове маркування сигнальною фарбою місць розташування пожежних гідрантів на території району.

Про стан підготовки до особливого періоду 2014-2015 року відзвітували керівники комунальних підприємств, закладів освіти та установ соціально-культурної сфери. Зокрема було зазначено, що в закладах освіти та охорони здоров’я наразі розглядається можливість залучення інвесторів для впровадження альтернативних джерел безперебійного теплопостачання.

В ході обговорення підготовки районного господарства до опалювального сезону 2014-2015 років Володимир Морозов провів бліц-опитування керівників закладів освіти, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення та представників їх інженерних груп про дії персоналу підпорядкованих закладів екстремальних умовах, зокрема при загрозі розмерзання комунікаційних систем.

За результатами опитування було вирішено провести навчання для керівників закладів для більш ґрунтовного відпрацювання дій персоналу при виникненні позаштатних ситуацій в опалювальний період.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux