Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

В Святошині тримають на контролі питання забезпечення громадян, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції

Опубліковано 29 липня 2014 року о 11:11

На вимогу Уряду України в столиці створено регіональний штаб з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. Зазначений штаб працює щоденно в приміщенні Центрального залізничного вокзалу (зал очікування № 2).

У зв’язку зі створенням нового регіонального штабу, припинив свою роботу Київський міський координаційний центр з вирішення питань, пов’язаних з розміщенням та життєзабезпеченням мешканців АР Крим, які прибули у місто Київ для тимчасового проживання у зв’язку з нестабільною ситуацією на території АР Крим.

Щотижня в робочі та вихідні дні в регіональному штабі чергують і спеціалісти управління праці та соціального захисту населення Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.

Фахівцями управлінням праці та соціального захисту населення шляхом розміщень оголошень на веб - сайті Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації на дошках оголошень в установах соціального захисту, житлово - комунальних організаціях району, закладах охорони здоров’я, управлінні Пенсійного фонду України в Святошинському районні та Святошинського центру зайнятості проводиться широка інформаційно – роз’яснювальна робота щодо можливості отримання громадянами соціальної підтримки за місцем тимчасового перебування, зокрема через відкриті у регіонах «гарячі телефоні лінії» та з використанням інформаційних повідомлень.

Станом на 28.07.2014 до управління праці та соціального захисту населення за переоформленням державної соціальної допомоги за фактичним місцем проживання звернулось 20 громадян, які прибули з Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, 21 громадян з Донецької та Луганської області звернулось щодо питань надання допомоги одиноким матерям, допомоги при народженні дитини, допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, державної соціальної допомоги на дитину – інваліда, інвалідам з дитинства та допомоги по вагітності та пологам, із них 17 особам призначено допомогу, призначення 23 допомог триває.

За даними районного управління охорони здоров’я станом на 28.07.2014 за медичною допомогою до підпорядкованих медичних закладів Святошинського району за медичною допомогою звернулося 70 осіб, з них 26 дітей, в тому числі 32 особи з АР Крим, 38 осіб з Донецької та Луганської областей.

Наразі у навчальних закладах Святошинського району навчається 34 дитини, у дитячих садочка - 32 дитини з АР Крим та східних регіонів України.

Крім цього в Київській гімназії східних мов № 1 за адресою (вул. Львівська, 25) тимчасово поселені 32 особи, які прибули з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО.

Увесь комплекс соціальних послуг щодо сприяння в працевлаштуванні громадян, які опинились у складних життєвих умовах через тимчасову окупацію частини країни, надається Святошинським районним центром зайнятості.

Станом на 28.07.2014 до Святошинського районного центру зайнятості звернулося 53 особи з реєстрацією місця проживання в АР Крим, місті Севастополі, Донецькій та Луганській областях, з них 46 особам надано статус безробітного, призначено виплату допомоги по безробіттю та проводиться відповідна робота щодо пошуку роботи.

135 осіб, які зареєстровані в АР Крим, та 19 осіб, які зареєстровані в Донецькій та Луганській областях звернулися до Святошинського районного відділу ГУ Державної міграційної служби України в м. Києві.

Станом на 28.07.2014 за виплатою пенсій за фактичним місцем проживання (місто Київ) до управління Пенсійного фонду України в Святошинському районі міста Києва звернулось 90 осіб, які зареєстровані у місті Луганську, 104 особи, які зареєстровані у Донецькій області, та 104 особи, які зареєстровані в АР Крим.

На даних осіб управлінням Пенсійного фонду в Святошинському районі міста Києва вже надіслано запити на вивантаження електронних та пенсійних справ та атестатів про зняття з виплат в Луганській та Донецькій областях.

 

Джерело: управління праці та соціального захисту населення


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux