Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

В середній загальноосвітній школі № 35 відбулась педагогічна рада (фото)

Опубліковано 10 січня 2018 року о 09:40
фото

В 2016 – 2017 навчальному році  закінчилася робота педагогічного колективу середньої загальноосвітньої школи № 35 над науково-методичною темою «Застосування інформаційно-комунікаційних технологій зорієнтованих на розвиток особистості в навчально-виховному процесі», над якою працював педагогічний колектив СЗШ № 35 протягом 2012-2017 н.р. Результати роботи школи оприлюднені на сайті школи http://school35.kiev.ua/ в блоці «Інноватика школи».

На серпневій педагогічній раді  2017 року колектив школи розпочав роботу над  науково – методичною темою: «Організація навчально-виховного процесу на основі визначення та розвитку нахилів, здібностей, обдарувань школярів з метою їх життєвого самовизначення і самореалізації» на 2017 - 2022 н.р., яка включає не тільки  впровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти, який вже реалізовується в школі  в рамках пілотування в 1В,Г класах на базі 100 шкіл України, але і роботу на новим змістом середньої освіти в цілому.

Педагогічна рада № 1 від 09 січня 2018 року була проведена під слоганом «Урок як засіб розвитку творчої особистості вчителя і учня та як основа формування ключових компетентностей школярів».

Директор Віталій Зорін привернув увагу педагогічного колективу на зміни в свідомості  вчителів, учнів, батьків та громадськості стосовно ролі школи в сучасному суспільства та зупинився на реформуванні природничої освіти.

На уроках біології, фізики, хімії, географії та математики  вчителі мають забезпечити формування ціннісних і світоглядних орієнтацій учня, що визначають його поведінку в  життєвих ситуаціях. Реалізація закладеної ідеї здійснюється під час розв’язування практико-орієнтованих задач, ситуативних вправ, проектної діяльності тощо. Все те, що буде в нагоді людині у житті.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Вячеслав Каран зробив акцент на формуванні ключових компетентностей. як засобу розвитку творчої особистості не тільки учня, а також і вчителя.

Голови методичних об’єднань: Валентина Поліщук (українська філологія), Тетяна Ткаченко (іноземна філологія). Наталія Маєвська (суспільні науки), Лариса Тихонова (природничі науки),  Алла Конончук (естетичні науки), Віктор Мартинюк (фізична культура) поділилися досвідом вчителів відповідних кафедр з цих питань.

Вчитель початкових класів Олександра Сатир розкрила особливості формування компетентностей  учнів початкових класів не тільки в рамках урочної системи, але і при роботі в групах продовженого дня.

 З великою зацікавленістю  були сприйняті виступи вчителів з власного досвіду роботи, які в 2017-18 н.р. стали лауреатами районного конкурсу «Вчитель року -2018»: Діани Мельникової (українська мова та література), Ольги Рожок (німецька мова), Ірини Сокол (фізична культура). Людмила Олійник (переможець районного етапу «Вчитель року - фізика» ознайомила з власним досвідом та напрямками подальшої робити методичного об’єднання вчителів фізико-математичних наук, яке вона очолює.

На завершення  роботи педагогічної ради директор Віталій Зорін ознайомив зі структурою ІІ семестру 2017-18 н.р.,  алгоритмом оформлення документів про отримання освіти для учнів 9,11 –х класів та кадрові зміни в педагогічному колективі.

 

Джерело: середня загальноосвітня школа № 35. 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux