Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинській РДА відбулася нарада щодо стану охорони праці та виробничого травматизму на підприємствах Святошинського району за 2016 рік (фото)

Опубліковано 28 лютого 2017 року о 11:55
фото

28 лютого 2017 року в Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась нарада з керівниками та інженерами з охорони праці підприємств, установ та організацій на тему: «Про стан охорони праці та виробничого травматизму на підприємствах Святошинського району за 2016 рік».

Очолив нараду заступник керівника апарату Святошинської РДА Микола Пашинський.

До участі у нараді були залучені представники сектору з питань охорони праці Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (КМДАї), управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування у місті Києві, відділу нагляду АПК та СКС управління нагляду промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області, представники журналу «Охорона праці» та сектору з питань охорони праці Святошинської РДА. Підготував нараду сектор з питань охорони праці Святошинської РДА.

Під час свого виступу заступник керівника апарату Микола Пашинський особливу увагу акцентував на виконанні вимог законодавства про охорону праці та вжиття дієвих заходів, спрямованих на збереження життя та здоров’я працівників.

Завідувач сектору з питань охорони праці Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Сергій Лисенко проінформував присутніх про стан виробничого травматизму за підсумками 2016 року на підприємствах міста Києва, а також про причини та події, що призвели до нещасних випадків на виробництві.

Головний спеціаліст відділу організації профілактичної роботи управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у місті Києві Анатолій Пшеничко інформував про стан виробничого травматизму у Святошинському районі за 2016 рік та рекомендувала присутнім посилити роботу щодо запобігання нещасних випадків на виробництві.

Головний державний інспектор відділу нагляду АПК та СКС управління нагляду промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області Тетяна Бровченко роз’яснила про дотримання вимог охорони праці на підприємствах, в установах, організаціях та посилення контролю з охорони праці.

Завідувач сектору з питань охорони праці Святошинської РДА Едуард Савчук детально проаналізував травматизм на виробництві на підприємствах Святошинського району за 2016 рік та прозвітував про види подій і причини, що призвели до нещасних випадків на виробництві, а також особливу увагу звернув на підвищення організаційних заходів на підприємствах щодо дотримання вимог охорони праці відповідно до законодавства.

Завідуюча відділу маркетингу та реалізації журналу «Охорона праці» Світлана Ткаченко зупинилася на питанні управління ризиками на підприємствах.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux