Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності в МНВК (фото)

Опубліковано 27 квітня 2018 року о 15:19
фото

«Життя є дар, 

І той, хто його не цінує,

Цього дарунка не заслуговує»

Леонардо да Вінчі

Питання  безпеки життєдіяльності підростаючого покоління  в житті сучасного суспільства посідає особливе місце. Статистика цифр свідчить, що кількість дітей, які постраждали від власної необережності чи безпечності, зростає з кожним роком. Сьогодні життєво необхідно озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я. Цим закладається надійний фундамент знань на майбутнє.

У міжшкільному навчально-виробничому комбінаті з 23  по 27 квітня 2018 року  проводився тиждень знань безпеки життєдіяльності.

Упродовж тижня з учнями навчальних груп 8 – 11-х класів було проведено години інформування та бесіди на тему «Подбай про свою безпеку».

Вчителі, що супроводжують учнів під час освітнього процесу від МНВК до школи та на навчання до МНВК,  проводили сторінку усного журналу «Твій безпечний шлях до школи в супроводі вчителя»» у 8 – 11-х кл. ЗЗСО № 185 ім. В. Вернадського та ЗЗСО № 304. 

Активну участь у проведенні тижня взяли учні 9-х класів ЗЗСО № 185 ім. В. Вернадського та  ЗЗСО № 304, які взяли участь у конкурсі виготовлення листівок «Знання правил безпеки вбережуть від небезпеки».

Для учнів 8-х класів ЗЗСО № 185 ім. В. Вернадського проведено вікторину «Безпека твого життя», що дало можливість перевірити їх знання. Також було переглянуто навчальне відео «Безпечний світ» з метою подальшої роботи над подоланням труднощів, які виникли під час виконання завдань.

Пізнавальною стала рольова гра на тему: «Безпека руху» для учнів 11-х класів ЗЗСО № 35, 55.

На семінарі, організованому директором Ревнюк О., для учнівської аудиторії 11-х кл. ЗЗСО № 185 ім. В.Вернадського, на тему: «Шкідливі звички – чинник ризику здоров’я» панувала емоційна атмосфера колообігу думок.

Учні 9-х класів ЗЗСО № 185 ім. В. Вернадського під час виконання вправи «Моє власне колесо здоров’я» відмічали рівень власного здоров’я за кожним фактором. Це дало можливість їм самим визначили, в якому з аспектів життя вони найбільш здорові, а в яких сферах ще слід удосконалюватися.

За створення кращої електронної презентації за темою: «Об’єктивне і суб’єктивне здоров'я людини» - змагалися учні 10-А, 11-А класів ЗЗСО № 304.

Тренінг «Знаю! Вмію! Врятую!» надав можливість учням 10 – 11-х класів ЗЗСО № 35, 55 систематизувати знання та набути нових навичок з надання першої долікарської допомоги.

Популяризували свої знання правил безпеки життєдіяльності учні 10–11-х класів ЗЗСО № 222  під час складання кросвордів для учнівської аудиторії 8–9-х класів  на тему «Бережи здоров'я змолоду!»

У приміщенні МНВК оформлено тематичні виставки учнівських плакатів і малюнків, а в навчальних кабінетах та майстернях доповнені наглядні матеріали з питань охорони праці, пожежної безпеки, електробезпеки та безпеки життєдіяльності.

Різноманітною за змістом і формою профілактичною роботою з питань здорового способу життя та безпеки життєдіяльності було охоплено 100% учнів.

Як зізналися самі учні, цей захід є для них повчальним, адже вони дізналися багато нового та  корисного для себе, і що найважливіше –  вчаться цінувати власне життя.

Саме від таких знань та вмінь  залежить майбутнє  підростаючого покоління – щасливе та безпечне.

Джерело: МНВК.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux