Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Святошинський район продовжує успішно реалізовувати соціальний проект «Картка киянина» (фото)

Опубліковано 30 січня 2014 року о 18:02
фото

30 січня 2014 року, в рамках виконання соціальних ініціатив та завдань  Президента України Віктора Януковича щодо реалізації проекту «Картка киянина», голова Святошинської райдержадміністрації Юрій Іванович Бондар в черговий раз відвідав управління праці та соціального захисту населення, де мав змогу особисто пересвідчитися у дієвості впровадження  зазначеного соціального проекту на теренах Святошинського району.

Цікаво, що у нас в районі було започатковано добру традицію коли голова району особисто вручає іменні «Картки киянина» мешканцям. І саме цього разу, Юрій Іванович виконав надзвичайно приємну місію – вручив соціальні картки людям, які багато років працювали на користь Святошинського району, підіймаючи авторитет та зміцнюючи повагу до нього.

Так, в спеціально облаштованому кабінеті управління, очільник району урочисто вручив іменну «Картку киянина» Папенку Миколі Федоровичу, який пропрацював в районі на посаді голови Ленінградського райвиконкому та районної ради десять років – з 1980 по 1990 рік.

Також, як відмітив Юрій Іванович – надзвичайно приємно вручати ці соціальні картки колишнім працівникам Святошинської райдержадміністрації. І свої «Картки киянина» отримали Бондаренко Тетяна Василівна, яка працювала в райдержадміністрації на посаді начальника загального відділу з 1983 по 2011 рік та сімейне подружжя – Майдибура Віталій Володимирович, який протягом сімнадцяти років з 1979 року по 1996 рік працював начальником районного відділу соціального захисту населення і Любов Тимофіївна, яка з 1988 року працює районним спеціалістом по виявленню та оформленню опіки над недієздатними.   

Звертаючись до присутніх Юрій Бондар зазначив: «Вже зараз ми маємо змогу на практиці переконатися у дієвості соціального проекту «Картка киянина». Цей проект, що починав свою реалізацію як пілотний, на сьогоднішній день став дійсно потужним механізмом реалізації соціальної політики. Завдяки такій потрібній ініціативі Президента України, рівень соціального захисту населення в нашій столиці значно виріс. Тож, без сумніву, наше завдання – не зупинятися на досягнутому, продовжуючи роботу у цьому напрямку».

При цьому, як повідомила начальник управління праці та соціального захисту населення Ірина Жидченко, загальна кількість мешканців Святошинського району, які мають право в першу чергу отримати «Картку киянина» становить 51 тисячу 200 осіб. Станом на 27 січня 2014 в системі «Картка киянина» по району зареєстровано 46,7 тисяч осіб, що становить 91,2 %. З них вже отримано від банку та видано 40,3 тисячі карток, що становить 86,3% до зареєстрованих. І, до кінця поточного кварталу роботу по видачі карток мешканцям Святошинського району буде завершено. 

Всі учасники зустрічі задавали     Юрію Івановичу питання, що стосувалися життєдіяльності та розвитку району і на які отримували  компетентні фахові відповіді «з перших вуст». Спілкуючись, голова району зупинив увагу присутніх на останніх подіях суспільно-політичного життя столиці, висловивши чітку позицію – саме зараз питання власної безпеки, безпеки своїх рідних та близьких мають бути пріоритетними для кожного з нас. Жодне протистояння не має ставати трагедією, що забирає здоров’я та життя мирних громадян.

 

Нагадаємо – з травня 2013 року в місті Києві впроваджується  ІІ етап пілотного проекту багатофункціональної електронної пластикової картки «Картка киянина». Управлінням праці та соціального захисту населення за адресою: вулиця Гната Юри, 14-б, кабінет 208, 209, 212 здійснюється реєстрація та видача «Картки киянина» окремим категоріям громадян, які мають доплати відповідно до рішень Київської міської державної адміністрації. Етап впровадження розрахований з травня по грудень поточного року.

На сьогодні, для зручності видачі «Карток киянина», в районному управлінні праці та соціального захисту населення (вулиця Гната Юри, 14-б) функціонують дванадцять  робочих місць, які забезпечені відповідним обладнанням. В зонах очікування  для оформлення картки розміщено достатня кількість стільців, кулери з водою та інформаційно-роз’яснювальний матеріал.

Для зручності відвідувачів та з метою оперативного отримання  картки на першому поверсі в кабінеті 116 облаштовано дві робочих станції по видачі «Картки киянина» .

В управлінні постійно працюють телефони «гарячої» лінії, 405-92-60, 405-92-72, 405-92-57, за якими мешканці запрошуються та попередньо записуються на прийом. За цими телефонами надаються вичерпні консультації з питання оформлення та принципу дії «Картки киянина».

Крім цього, з метою зняття соціальної напруги режим роботи управління подовжено. Спеціалісти управління працюють з 8.00 години  до 19.00 години без перерви на обід, та в суботу з 9.00 до 14.00.

  Для оформлення «Картки киянина» запрошуємо до управління пенсіонерів, інвалідів, ветеранів війни та праці, дітей війни, отримувачів державних соціальних допомог та компенсаційних виплат, малозабезпечені родини, одиноких матерів, осіб які постраждали від наслідків аварії на ЧАЕС, тощо.

Щоб отримати «Картку киянина» необхідно надати оригінали та копії таких документів:

-  паспорт (1, 2, 11 сторінки) – 2 копії;

-  ідентифікаційний номер – 2 копії;

-  пільгове або пенсійне посвідчення – 1 копія.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux