Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Свято Нової української школи (фото)

Опубліковано 03 вересня 2018 року о 10:22
фото

Швидко промайнуло веселе барвисте літо, і вересень став справжнім господарем, який покликав до школи гомінку дітвору. 1 вересня – День Знань, з якого починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання та нових звершень. Він завжди відрізняється яскравістю вражень і переживань, надій і відкриттів.

Фанфарами і виступом ансамблю барабанщиць розпочалося цьогорічне феєричне свято День Знань у спеціалізованій школі №254 м. Києва. Заклад радо вітав учнів Нової української школи – покоління розумних і талановитих киян – майбутнє України!

На урочистому заході були присутні голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Каретко Володимир Олександрович, почесні гості, а також вчителі, вихователі, здобувачі освіти, батьки, вихованці дитячих юнацьких спортивних шкіл, тренери.

Зі щирими і теплими словами привітання виступив очільник Святошинського району Каретко В.О., який побажав усім учням, батькам, учителям міцного здоров’я, наполегливості, а вихованцям успіхів у навчанні та нових спортивних досягнень, щоб кожен із них став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

Це свято невипадково співпало з урочистим відкриттям найбільшого сучасного пришкільного стадіону в Святошинському районі, адже 1 вересня стартує Всеукраїнський Олімпійський урок за ініціативою президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки. Тому символічно цей захід відбувся на стадіоні, який слугуватиме формуванню культури здорового способу життя, сприятиме фізичному розвитку та спортивним досягненням підростаючого покоління.

Урочисте дійство було наповнене поетичним словом, пісенністю, артистичною майстерністю учасників. Усі присутні з великим задоволенням спостерігали за виступом Народного художнього колективу України «Ансамблю танцю «Вітамінчики», а дівчата-гімнастки полонили серця глядачів хореографічною композицією «Мрії».

На святі маленьких першокласників радо вітали мультяшні герої Фіксики, які допомогли здійснити найзаповітніші мрії малюків і побажали їм бути дружніми, успішними та вірити у свою перемогу.

Цей вересневий день був позначений багатьма хвилюючими миттєвостями. Присутніх вразила велика кількість молодих обдарованих спортсменів, учнів нашої школи, які пишалися своїми досягненнями у спорті: медалями й кубками.

Всі охочі познайомилися з острівками наук – виставкою творчості та шкільними новітніми приладами.

Кульмінаційним моментом на святі стала поява казкового героя Михайлика. І за традицією, у супроводі урочистого флешмобу, діти випустили у небесну височінь жовто-блакитні кульки.

Багато зусиль у підготовці до свята доклала адміністрація школи на чолі з директором Брюховецькою Наталією Василівною та педагогічний колектив.

Незабутнє святкове дійство у ЗЗСО №254 було наповнене добром, миром, злагодою і почуттям єдності.

 

Джерело: ЗЗСО №254


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux