Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Свято «Гордість і надія школи» провели у СЗШ №206 (фото)

Опубліковано 28 квітня 2017 року о 16:44
фото

28 квітня 2017 року у середній загальноосвітній школі № 206 імені Леся Курбаса учетверте відбувається традиційне свято «Гордість і надія школи». Це свято учнів, їх батьків, учителів, що працюють у школі.

Цього року 87 учнів 7-11 класів нагороджуються за визначні досягнення: перемоги у предметних олімпіадах, призові місця у МАН, різних конкурсах. Це свято знань, копіткої праці, пошуку і натхнення. Свято на якому школа вітає свою гордість і надію.

Ось залунали перші звуки вальсу і закружляли пари: це вальс одинадцятикласників. Неймовірно, чудово, бентежно-граціозно рухаються юнаки й дівчата. І важко уявити, що зовсім недавно вони були веселими шибайголовами, а тепер такі статечні, гарні, розумні.

Під урочисті звуки фанфар ведучі свята учні 9-11 класів розпочали церемонію.

Першою запрошено для нагородження директора школи Лаговську Світлану Валеріївну. Саме за її ініціативою народився цей парад обдарованих, талановитих, творчих. Щиро звучать слова директора, бо в них – любов, гордість і віра у високі здобутки і майбутні перемоги вихованців школи.

Кожній когорті нагороджених дарують виступ молодші. Чудову пісню «Дитинство» заспівав дует учениць 8 і 10 класу – Оля Ластовецька та Оля Савченко.

А якими ну просто «народними» артистами почувалися дівчатка з 1-В класу, які привітали переможців танком «Це моя земля». Барвистими килимами розцвіла сцена від їх розкішних хустин.

Нагороджували переможців і заступники директора Куликовська Т.В., Кравець О.А., Грудницька Н.А., і учителі – ветерани школи Кодлубовська Л.В., Кисельова Н.Б. У вітальних словах кожного – море любові до дітей, упевненість, що вони досягнуть високих обріїв, стануть гордістю не тільки для учителів, своїх батьків, але й для України.

Особливо хотілося б відзначити учнів, які здобули по декілька нагород: Пороховата Єлизавета (8 перемог), Тарасов Дмитро (6), Кучерявенко Єгор (6), Луценко Тетяна (6), Якубенко Сергій (5).

Перед присутніми, вітаючи переможців, виступив шкільний танцювальний гурт «Смайлик» під керівництвом Казановської Л.М. Граціозний і пристрасний іспанський танок учні 2-4 класів подарували старшокласникам. Усього нагороджувалися переможці у 4-х номінаціях:

«Учнівський олімп»

«Високі обрії майбутнього»

«Наукова зміна»

«Інтелект та наполегливість»

Вдячними словами на адресу учителів, що виховали і навчили переможців, батьків, що своєю любов’ю підтримували своїх дітей, закінчилося свято. Лунає пісня «100 відсотків щастя» у виконанні шкільного хору.

Піднесений святковий настрій, звичайно, буде панувати ще довго у класах рідної школи.

Зростайте, нові таланти! Здобувайте все нові й нові вершини знань! Нехай повниться Сузір’я обдарованих, талановитих і працьовитих!

 

Джерело: СЗШ №206


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux