Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Оздоровчі табори в підліткових клубах ЦСПК «Спорт для всіх» (фото)

Опубліковано 21 червня 2017 року о 17:11
фото

Велика літня перерва у дітей – це період зміцнення здоров`я дітей, пізнання цікавого, нових знайомств та пригод; це пора фізичного,морального загартування, духовного збагачення, пора яскравих вражень, творчості, активного пізнання світу та себе в ньому.

В підліткових клубах за місцем проживання були організовані та проведені дитячі оздоровчі табори : «Спринт», «Орлятко», «Олімп-1», «Олімп-2», «Антоновець», «Святошин», «Лідер», «Авіатор». Діяльність оздоровчих таборів будувалася таким чином, щоб дитина мала можливість відпочити після тривалого навчального року, покращити здоров’я через спортивні ігри, оздоровчі вправи, розваги, конкурси та змагання, проявити себе в різноманітних напрямках.

Педагогічний колектив Централізованої системи підліткових клубів «Спорт для всіх» Святошинського району докладає всіх зусиль, щоб діти були здорові, радісні, щасливі, бо дитинство - це найрадісніша, найщасливіша пора життя.

В підлітковому клубі «Орлятко» під керівництвом досвідчених педагогів-організаторів Свентицької Л.П. та Рідкоуса В.В., кожного дня дітей навчали грати в настільний теніс, міні-футбол, де вихованці пізнавали ази та правила, цих захоплюючих ігор. Позитив, життєрадісність, задоволення діти отримували у змаганнях з веселих стартів, міні-футболу, волейболу,оздоровчої гімнастики, які проходили у таборі, адже у цих змаганнях розвиваються спритність, швидкість, кмітливість, колективізм і взагалі діти активно і гарно проводили час на свіжому повітрі з користю для здоров’я. Значна увага приділялася оздоровленню дітей у парковій і лісопарковій зоні де проводилися вікторини та ігри. Протягом роботи табору були проведені: танцювальний марафон "Стоптані черевики", конкурс малюнку на асфальті "Краса моєї України" та інше.

Спортсмени підліткового клубу «Спринт» під керівництвом тренера Возняка Андрія Вікторовича прийняли участь у велосипедному пробігу до селища Білогородка Києво – Святошинського району де розташований воєнний ДОТ, який добре зберігся з часів Другої світової війни. Дітям провели екскурсію і розповіли про першу лінію оборони, до якої і належить ДОТ, який проходив від Дніпра до селища Білогородки. Багато часу діти проводили для налагодження своїх велосипедів - навчалися самостійно робити технічне обслуговування та діагностику, що робить дітей більш професійними у велосипедному спорті. Педагогами – організаторами було організовано цікаве тренування, яке пройшло на відновленому велосипедному треку в Шевченківському районі, на нових трекових велосипедах «Comanche». Кожного дня тренування з велоспорту проходили в лісовій зоні.

Під час роботи оздоровчого табору «Святошин» проводились заняття з картингу, авіамодельного та автомодельного видів спорту. 29 травня та 13 червня спортсмени табору прийняли участь у змаганнях з картингу на картодромі «Чайка», також діти прийняли участь у змаганнях з авіамодельного спорту – «Київське небо» - спорткомплекс «Чайка». Під керівництвом педагога-організатора Ковальчука Євгенія Миколайовича, діти відвідали Державний музей авіації України (Жуляни), де дізналися багато цікавого про гелікоптери, ракетоносців, винищувачів, навчально-тренувальні та пасажирські літаки. В останній день табору дітям була організована екскурсія у парк «Нивки», де весело з піднятим настроєм провели час.

Кожного дня в оздоровчому таборі «Олімп-2» на свіжому повітрі проводилася для дітей оздоровча гімнастика, спортивні ігри, вікторини. Програма тренувань складалася із спеціально підібраних вправ, які застосовуються при різних порушеннях осанки. 07 червня діти прийняли участь у Чемпіонаті міста Києва з веслування на байдарках і каное - Труханів острів, водно - спортивна база «Зеніт». Спортсмени приймали участь у змаганнях на різних дистанціях: 200м., 500 м., 1000м., 3000 метрів, в різних класах човнів - байдарок та каное. В таборі були проведені конкурси, вікторини, одноденний туристичний похід в Святошинський ліс, де провели конкурс поробок із природного матеріалу "Лісовичок".

Кожного дня в оздоровчому таборі «Лідер», для дітей та підлітків проводилися тренування з настільного тенісу, підготовка спортсменів до чемпіонату України та Європи. З 30 травня по 04 червня 2017 року в місті Жовкла, діти приймали участь у Чемпіонаті України з настільного тенісу серед міні кадетів 2005 року народження. Організовані прогулянки

до лісопаркової зони «Совки», проведена бесіда: «Наш край у роки Великої Вітчизняної війни: сторінки історії", конкурс малюнку на асфальті «Моя улюблена квітка» та ін..

Діти оздоровчого табору «Олімп-1» відвідали Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник. На території заповідника відвідали музей книги і друкарства України, Національний музей українського народного декоративного мистецтва. Кожного дня в оздоровчому таборі на свіжому повітрі, або в спортивному залі проводилися для дітей: оздоровча гімнастика, спортивні ігри, вікторини, турніри з шахів «Біла королева», майстер-клас з вітражу на склі. Під час роботи табору був проведений одноденний туристичний похід в Святошинський ліс де провели конкурс поробок із природного матеріалу "Світ природи".

В оздоровчому таборі «Авіатор» кожен день проводились заняття з акробатики. За допомогою акробатики найбільш успішно вирішуються завдання гармонійного фізичного розвитку, оскільки в її розпорядженні є найрізноманітніші вправи, що сприятливо діють на різні відділи рухового апарату, на всі м’язові групи дитини. Діти з великим задоволенням відвідують оздоровчий табір, де можуть укріпити здоров’я і провести цікаво час. В таборі були проведені спортивні естафети, ігри, вікторини, конкурс малювання «Пензлик миру та злагоди», бесіди виховного характеру.

07 червня 2017року за бажанням дітей була організована екскурсія «Мій Київ», для дітей оздоровчих таборів «Орлятко», «Лідер» та «Олімп-1». Дітям була проведена екскурсія по центральним вулицям столиці, де діти милувалися фонтанами – водограями, квітучими клумбами, а також архітектурою Києва. З цікавістю діти відвідали галерею «GAPCHINSKA» , де ознайомились з творчістю популярної української художниці Євгенії Гапчинської.

В усіх оздоровчих таборах кожного дня проводилися чаювання з солодощами.

Всього в оздоровчих таборах при підліткових клубах ЦСПК «Спорт для всіх» з 29.05. - 16.06.2017 року оздоровлено - 121 дитина.

Орлятко -15

Святошин - 15

Лідер -15

Олімп-2 – 16

Олімп-1- 15

Авіатор -20

Антоновець – 13

Спринт-12

Всього: 121 дитина

 

Джерело: ЦСПК «Спорт для всіх»


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux