Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Оголошено результати конкурсного відбору проектів громадських організацій, що фінансуватимуться за рахунок міського бюджету

Опубліковано 13 серпня 2018 року о 11:55
фото

Сьогодні, 13.08.2018, у сесійній залі адмінприміщення Святошинської РДА (просп. Перемоги, 97) відбулося засідання конкурсної комісії з відбору громадських організацій, які здійснюють діяльність на території Святошинського району, для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва у 2018 році, на якому було оголошено результати ІІ етапу відповідного конкурсу, а саме перелік громадський організацій, на реалізацію проектів яких буде надано фінансову підтримку з бюджету столиці, та розмір відповідної підтримки по кожній з них.

Комісія ухвалила:

 1. Святошинській районній громадській організації допомоги та сприяння дітям-інвалідам з дитинства «Церебрал», яка має середній рейтинговий бал – 60,0, надати фінансову підтримку з бюджету міста Києва в розмірі 56,2 тис. грн.

 2. Громадській організації товариства допомоги та сприяння інвалідам з порушенням опорно-рухомого апарату Святошинського  району м. Києва, яка має середній рейтинговий бал – 58,5, надати фінансову підтримку з бюджету міста Києва в розмірі 63,8 тис. грн.

 3. Громадській організації «Спілка ветеранів Афганістану Святошинського району м. Києва», яка має середній рейтинговий бал - 55,7, надати фінансову підтримку з бюджету міста Києва в розмірі 88,8 тис. грн.

4. Святошинській районній організації Товариства Червоного Хреста України, яка має середній рейтинговий бал  – 54,2, надати фінансову підтримку з бюджету міста Києва в розмірі 52, 8 тис. грн.

 5. Філії Святошинського району міста Києва громадської організації «Всеукраїнське Об’єднання Учасників Бойових Дій», яка має середній рейтинговий бал – 54,1, надати фінансову підтримку з бюджету міста Києва в розмірі 86,2 тис. грн.

6. Спілці інвалідів Чорнобиля Святошинського району м. Києва, яка має середній рейтинговий бал - 53,2, надати фінансову підтримку з бюджету міста Києва в розмірі 34,8 тис. грн.

7. Організації ветеранів Святошинського району м. Києва, яка має середній рейтинговий бал – 51,9, надати фінансову підтримку з бюджету міста Києва в розмірі 98,6 тис. грн.

8. Громадській організації «Святошинська районна у м. Києві організація інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових дій», яка має середній рейтинговий бал – 51,2, надати фінансову підтримку з бюджету міста Києва в розмірі 65,3 тис. грн.

 9. Громадській організації «Спілка ветеранів антитерористичної операції Святошинського району міста Києва», яка має середній рейтинговий бал – 51,2, надати фінансову підтримку з бюджету міста Києва в розмірі 50,1 тис. грн.

 10. Святошинському районному осередку Київського відділення Української спілки в’язнів – жертв нацизму, який має середній рейтинговий бал – 50,6, надати фінансову підтримку з бюджету міста Києва в розмірі 30,3 тис. грн. 

 Протокол № 3 конкурсної комісі

Відеозапис засідання конкурсної комісії щодо оголошення результатів відбору проектів, що фінансуватимуться за рахунок міського бюджету


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux