Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

На громадських слуханнях в Святошині вдруге коригували Комплексну схему розміщення тимчасових споруд

Опубліковано 21 листопада 2014 року о 13:22
фото

20 листопада в Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації вдруге відбулися громадські слухання щодо обговорення Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд.

В обговоренні взяли участь керівництво та працівники профільних управлінь та відділів районної державної адміністрації, представники Департаменту містобудування та архітектури КМДА, представники районних ОСН, підприємці та громадськість.

Учасники засідання ще раз детально обговорили та погодили місця дислокації МАФів, згадали про базові критерії на право розміщення тимчасових споруд у місті Києві. Свою думку із цього питання висловили всі зацікавлені сторони.

Демонтажу ж у першу чергу підлягатимуть кіоски у 20-метровій зоні від входів-виходів до станцій метрополітену, зупинок громадського транспорту та пішохідних переходів, у зонах зелених насаджень і підходів до водних артерій, над прокладеними підземними комунікаціями тощо.

Обговорили учасники слухань кількість хаотично розміщених МАФів та торгівельних точок за кількість тимчасових споруд, які планується залишити за напрямками їх діяльності.

Ще на перших слуханнях було досягнуто попередньої домовленості провести ретельний моніторинг діяльності тимчасових споруд на території району, звернути увагу на наявність дозвільних документів, сплату пайової участі та дотримання власниками МАФів будівельних та санітарно-гігієнічних норм, вимог благоустрою території. Тоді ж було утворено робочу групу, яка опрацьовуватиме механізм врегулювання питань діяльності малих архітектурних форм та тимчасових споруд району з урахуванням зауважень громадськості. До складу робочої групи увійшли ОСНівці, представники громадськості , районної державної адміністрації та підприємці району.

Цього разу члени робочої групи зійшлися на рішенні розбити район на квадрати та ретельно відпрацювати можливі місця для розміщення тимчасових споруд з подальшими включенням їх до Комплексної схеми. Ймовірність потрапити до неї мають лише МАФИ з належним чином оформленими дозвільними документами.

Під час слухань було досягнуто домовленості подовжити термін подання картографічних матеріалів щодо можливих місць розміщення тимчасових споруд в Комплексній схемі на території району.

Результати напрацювань робочої групи будуть детально опрацьовані управлінням будівництва, архітектури та землевпорядкування Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації та передані до Київської міської державної адміністрації для затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд Київською міською радою.

 Джерело: відділ з питань внутрішньої політики,зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux