Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Моніторинг безпечності та якості харчових продуктів на території Святошинського району станом на 28.07.2023

Опубліковано 28 липня 2023 року о 11:39
фото

На виконання протоколу доручень № 9 постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та протоколу доручень № 11, напрацьованих під час наради з обговорення оперативних питань 06.03.2023, та з метою недопущення виникнення на території м. Києва надзвичайних ситуацій природного, техногенного, соціального характеру, зокрема, медико-біологічного характеру, пов'язаних з інфекційними захворюваннями, отруєнням людей внаслідок споживання продуктів або води, шляхом здійснення превентивних заходів, збору інформації щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства у відповідних сферах господарської діяльності на території Святошинського району міста Києва Святошинською районною в місті Києві державною адміністрацією створена робоча група у складі представників відділу торгівлі, споживчого ринку та підприємництва, відділу контролю за благоустроєм, сектору з питань охорони праці, спеціаліста з питань екології Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації, представників Святошинського управління поліції Головного управління Національної поліції України у м. Києві, Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві, державної установи «Київський міський центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України», Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці та КП «Муніципальна охорона» (розпорядження Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації  від 10.03.2023 № 128).

 Робочою групою цього тижня, 25, 26 та 27 липня 2023 року, проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з 15 суб’єктами господарювання, які здійснюють свою діяльність на території району, щодо забезпечення  безпечності та якості харчових продуктів тваринного і рослинного походження, вимог законодавства про працю, охорону праці, гігієну праці, медичні огляди, зокрема працівників, зайнятих на роботах зі шкідливими та небезпечними умовами праці, забезпечення працівників засобами індивідуального та колективного захисту, виробництва, зберігання, використання отруйних речовин у виробничих процесах, у тому числі продуктів біотехнологій та інших біологічних агентів, організації проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці.

Джерело: відділ торгівлі, споживчого ринку та підприємництва.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux