Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Комунальники встановлюють нові ігрові майданчики та відновлюють благоустрій прибудинкових територій (фото)

Опубліковано 17 січня 2014 року о 16:59

КП «РЕО-3».Як відомо, воза треба готувати взимку. Це стосується багатьох речей, в тому числі і дитячих майданчиків. До літа ще начебто далеко, але розробити план ігрової зони у дворі, підібрати комплектацію гойдалок і спортивних снарядів саме час…

Дитячий майданчик – це не просто місце для ігор. Це особливий світ – світ щасливого дитинства! Щоб дитина росла найбільш гармонійною і розвивалася, на дитячому майданчику мають бути пісочниця, гойдалки, каруселі, будиночки для гри і різні ігрові комплекси.

Кожен дитячий атракціон перед тим, як бути встановленим, повинен  мати свою технічну документацію, дозвіл на виготовлення. Оскільки він є виготовлений і встановлений, значить, він має необхідні дозвільні документи, сертифікати, які дають право його встановлювати і свідчать про те, що він є безпечний для використання дітьми.

Додає приємних вражень саме людська турбота, про все те, що нас оточує.

Так, нещодавно, представниками групи компаній «Інтер атлетика» був встановлений новий ігровий дитячий майданчик, на території житлового будинку №1-Б по вулиці Генерала Потапова, згідно розпорядження КМДА від 27 травня 2013 року №796 «Про затвердження адресного переліку виконання робіт з облаштування ігрових та спортивних майданчиків у м. Києві в 2013 році».

Робітником КПУБ «РЕО-3» вже заповнено пісочницю річковим піском. Адже пісочниця - це улюблене місце багатьох дітлахів, адже тут вони можуть будувати фортеці з піску, прокладати тунелі та повністю проявити себе. Тож чекаємо літа, і до гри!

КП «РЕО_2». Зараз проблему з якою довелося мати справу працівникам комунального підприємства «РЕО-2» вже вирішено в повному обсязі.

А сталося наступне. У зв’язку з просіданням грунту, на прибудинковій території по  вулиці  Кільцева дорога, 1-а відбулася деформація бетонних плит. Така ситуація несла загрозу здоров’ю мешканців при пересуванні по ним.

Тому було прийнято рішення оперативно провести демонтаж плит та підсипати дану ділянку відходами асфальтового покриття та піском, і встановити плити на цю основу. Усі роботи проводились за участю спецтехніки та працівників КП «РЕО2».

А беручи до уваги можливе погіршення погодних умов, проведено  перевірку та підготовлено шанцевий інструмент та піщано-сольову суміш.

КП «РЕО-5». Працівники комунального підприємства викорчували та вивезли залишки зрізаних раніше аварійних дерев та сухостоїв з вулиці Героїв Космосу, 1, а також кронували та знесли аварійні, сухостійні та уражені омелою гілки дерев на вулицях Якуба Коласа, 13, 17, 21. Гілки з прибудинкової території комунальники вивезли за допомогою трактора.

КП «РЕО-3»

КП «РЕО-3»


 

КП «РЕО_2»

КП «РЕО_2»


 

КП «РЕО-5»

КП «РЕО-5»

КП «РЕО-5»


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux