Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Ілля Сагайдак привітав освітян з Днем учителя у Національному театрі оперети (фото)

Опубліковано 02 жовтня 2014 року о 14:40
фото

На початку жовтня в Україні відзначають особливе свято.

У цей день учні й батьки несуть свої вітання і квіти тим, хто навчив їх писати першу букву, читати перше слово, хто відкрив таємниці зоряного неба та пояснив, як невідворотно діють закони фізики.

У цей день ми вітаємо наших учителів.

2 жовтня освітяни Святошинського району відзначили своє професійне свято - День учителя у Київському національному академічному театрі оперети.

Таким подарунком висловила свою повагу педагогам району Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація.

Серед почесних гостей, які прийшли привітати педагогів, були радник президента з гуманітарних питань, народний депутат України Микола Томенко, голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ілля Сагайдак, депутати Київської міської ради, керівники громадських організацій.

Народний депутат Микола Томенко переказав усім присутнім вітання від Президента України Петра Порошенка, у якому наголосив на важливості професії вчителя.

«Розвиток освіти й культури в Україні зараз навіть важливіші, ніж питання озброєння, тому, що нову Україну розбудовуватиме розвинене, високоосвічене нове покоління», - озвучив Микола Томенко слова Президента.

У привітальному слові до працівників освіти голова Святошинської адміністрації Ілля Сагайдак назвав професію учителя найшанованішою у нашій державі.

«Саме ви – педагоги, навчаєте дітей бути людьми з великої літери, формуєте у молоді почуття патріотизму, високої громадянської свідомості та людських чеснот, без яких не може існувати сильна демократична держава. Вам ми довіряємо найцінніше – дітей, нашу надію, наше майбутнє», - зазначив у своєму привітанні голова району.

Ілля Сагайдак нагадав, що у невпинному процесі цивілізації багато професій втратили свою актуальність, і лише вчитель завжди залишається необхідним і дітям, і їх батькам.

«У мінливому плині часу, зміні форм та методів навчання незмінним залишається головне призначення педагога – навчити людину бути Людиною. У цьому ваше покликання», - сказав районний очільник.

Він констатував, що праця вчителя надзвичайно складна і відповідальна.

«Її ні з чим не можна порівняти. Вчителеві треба працювати роки, десятиріччя, щоб побачити результат свого творіння, паростки посіяних зерен знання», - зазначив Ілля Сагайдак.

Незважаючи на святковий день, керівник Святошинського району не міг не згадати події, що відбуваються на Донбасі. Він звернувся до присутніх з проханням вшанувати хвилиною мовчання воїнів, які загинули, мужньо захищаючи нашу Батьківщину.

Наостанок Ілля Сагайдак висловив упевненість у тому, що педагоги Святошино і надалі докладатимуть зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України та побажав любові й вдячності учнів, невичерпних творчих сил і натхнення, щоб їх професійна діяльність завжди була щедрою на позитивні результати.

Голова Святошинської адміністрації вручив Подяки кращим педагогам району, відмінникам своєї справи.

Цього дня святошинські освітяни почули ще багато поздоровлень від поважних гостей – депутатів Київради, у яких звучали вдячність і визнання важливості й незамінності їх професії.

Незабутні враження освітяни отримали і від концертної програми, яку їм представив колектив Київського національного академічного театру оперети. Популярні арії з творів відомих композиторів, балетні номери, чарівні героїні та мужні благородні герої популярних оперет внесли у повсякденне життя освітян масу приємних вражень та позитивних емоцій.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux