Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Формула безпеки – передбачати, уникати, діяти! (фото)

Опубліковано 28 квітня 2017 року о 16:28
фото

Саме таку назву мав «Тиждень знань основ безпеки життєдіяльності», що проходив з 24 по 28 квітня 2017 року у МНВК.

Відповідно до тематики Тижня було проведено ряд заходів.

У всіх навчальних групах протягом тижня вчителями проведено години інформування та бесіди на тему «Подбай про свою безпеку».

Вчителями, що супроводжують учнів під час НВП від МНВК до школи та на навчання до МНВК проводилась Сторінка усного журналу «Твій безпечний шлях до школи в супроводі вчителя» у 8-9-х класах СЗШ № 140 та СШ № 185.

Пізнавальним було засідання круглого столу на тему: «Чинники ризику здоров’я» для учнів 11-А Київської гімназії № 154 під керівництвом вчителя Костюк Р.А.

Заслуговує на увагу проведене засідання круглого столу «Безпека на дорозі: цифри і факти» в 10-А СЗШ № 222 (вчитель Шкіль Леся). Цікавими стали моделювання ситуації на тему: «Регулювання дорожнього руху за допомогою сигналів регулювальника» та практична вікторина «Безпека на дорозі в запитаннях і відповідях» для учнів 9-11-х класів шкіл №№ 35, 55, 140, 185, 230 (вчителі Мілімко С.та Сябро Г.) Диспут на тему «Уникаючи небезпеки» для учнів 11-го класу СЗШ № 140 (вчитель Костюк Р.), дав можливість учням закріпити знання з основ безпеки життєдіяльності. На високому методичному рівні вчитель Шкіль Л.А. провела з учнівською аудиторією прес-конференцію на тему «Безпека щоденного життя» для учнів (11 клас СЗШ № 55).

До 31-ї річниці Чорнобильської трагедії в закладі з учасниками НВП проведено ряд заходів: учні вшанували пам’ять жертв Чорнобиля хвилиною мовчання, покладанням квітів біля меморіалу жертвам Чорнобильської катастрофи та запалили свічку пам’яті; проведено уроки пам’яті з переглядом відеофільму «Мужність і біль Чорнобиля» та організовано тематичну виставку учнівських малюнків та стіннівок.

Для учнів 10-х класів шкіл №№ 35, 55, 140 заступник директора з НВР Гордієнко Ірина провела корисні практичні заняття на тему: «Правила застосування вогнегасників».

Старшокласники створювали наочні електронні презентації в програмі Power Point для учнівської аудиторії 8-9-х класів за темами: «Знання правил безпеки вбереже від небезпеки» (10-А, СШ № 185), «Безпека життєдіяльності» (10-А, СШ № 304), «Селфі – НІ!! на залізниці» (11-В, СШ № 185).

До Всесвітнього дня з охорони праці у вестибюлі МНВК оформлено тематичну виставку учнівських малюнків та стіннівок. 28 квітня 2017 року проведено практичне навчання по евакуації учасників навчально-виховного процесу (учнів 8-Г, СШ № 185; 10-А, СШ № 304; 11-А, СЗШ № 230).

Проведена робота була змістовною, корисною та цікавою. Учні показали достатній рівень знань з правил безпеки життєдіяльності.

Загалом, підсумовуючи результати проведення Тижня знань з безпеки життєдіяльності, можна з впевненістю констатувати, що питання безпеки життєдіяльності підростаючого покоління в житті сучасного суспільства посідає особливе місце.

 

Джерело: МНВК


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux