Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Чистий четвер – чудова нагода навести лад на підпорядкованих територіях (фото)

Опубліковано 17 квітня 2014 року о 15:55

Сьогодні особливий день коли підготовка до Великодня йде повним ходом. Кияни миють, труть, прибирають…

Адже сьогодні Чистий четвер — день весняного очищення, коли все повинно бути чистим і виглядати по-святковому.

Готуючись до великого свята - Воскресіння Христового та наводячи лад у власних оселях комунальники Святошинського району, як справжні господарі, максимально стараються навести порядок на підпорядкованих територіях та завершити всі основні роботи до Великодніх свят.

«Нам пощастило з ранньою весною, тому прибирання в районі ми розпочали набагато раніше, і роботи вже входять в інтенсивний ритм. Дуже хочемо до Великодніх свят максимально навести загальний лад і порядок», -кажуть комунальники.

Окрім прибирання випадкового сміття комунальники завершують побілку дерев та бордюрів, фарбування лавочок та огорож дворових територій, корчують пні старих сухостійних дерев, які було знесено минулого року, наводять благоустрій у приватних секторах.

Напередодні Великодніх свят Святошинський район нагадує величезний «мурашник»: десь чистоту наводять комунальники, десь - мешканці будинків і волонтери.

Активно готуються до Великодня працівники КП «РЕО – 7». Ще зранку двірники прибрали прибудинкові території, обкопали дерева, побілили бордюри та розпочали фарбування дитячих майданчиків. Впродовж дня комунальники планують облаштувати кілька нових квіткових клумб, висадити на них квіти та вивезти на утилізацію побутове і великогабаритне сміття.

Та прибирають комунальники не лише на вулиці. Поступово продовжується ремонт під’їздів житлових будинків. Наразі малярами Леонідом Білецьким та Наталією Матюшенко закінчено ремонт у 4 під’їзді житлового будинку №23-в на вулиці Генерала Наумова та розпочали ремонтні роботи і іншому під’їзді цього будинку.

Комунальники вдячні мешканцям за вчасну сплату житлово-комунальних послуг, адже кошти, що надходять на рахунки КП «РЕО» дають змогу не тільки вчасно запланувати обсяги необхідних робіт, але й провести їх якісно у найкоротші терміни.

За рахунок коштів сплачених мешканцями за утримання будинків та прибудинкових територій мають змогу працівники вирішувати питання комфортного проживання мешканців і в КП «РЕО-10».

Наразі фахівцями підприємства розпочаті капітальні роботи по заміні подачі та циркуляції гарячого водопостачання зовнішніх мереж від бойлерної до житлового будинку №7 на вулиці Чистяківській. Заплановано заміну майже 80 метрів трубопроводу. Це забезпечить  безперебійну подачу гарячої води на будинок, а фарбування покладених в землю труб підвищить строк їх використання, переконані комунальники.

Кипить робота і на дитячих майданчиках, і на вулицях. Наразі вже замінено пісочницю на дитячому майданчику на вулиці Горбачова, 14 та відновлено огорожу на проспекті Перемоги, 73/1.

З  метою забезпечення належного утримання прибудинкових територій житлових будинків, працівниками КП «РЕО-3» здійснено плановий вивіз негабаритного сміття з прибудинкових територій житлових будинків №36 та №38 по вулиці Зодчих за допомогою техніки, що була надана КП «ДУОЖФ в Святошинському районі м. Києва».

Майстри технічних дільниць КП «РЕО-3» відновили відсутній шибер сміттєпроводу – заслінку, що регулює закриття-відкриття потоку відходів, у житловому будинку №2-А на вулиці Василя Кучера.

У зв’язку з тим, що територія КП «РЕО – 7» межує з територією приватного сектора, мешканці якого безвідповідально відносяться до утилізації побутового сміття, викидаючи його в непередбачені для цього місця, значно додається роботи  двірникам, які змушені, прибравши свою територію, ще й прибирати територію приватного сектора.

Комунальники вже вкотре звертаються з проханням до мешканців приватних садиб не засмічувати територію довкола своїх осель.

Іноді прибирання марне, коли «толока» не відбувається в головах кожного з нас.

 

Джерело: КП «РЕО-10», КП «РЕО-3», КП «РЕО-7» Святошинського району.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux