Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Боротьба за лідерство добігла кінця: визначено переможців Лідерського рейтингу серед кращих жінок Святошинського району міста Києва «Жінка – Українка» (фото)

Опубліковано 21 лютого 2018 року о 15:43
фото

21 лютого 2018 р. у Святошинській РДА (просп. Перемоги, 97) відбувся 2-й тур (районний) Лідерського рейтингу серед кращих жінок Святошинського району міста Києва «Жінка – Українка», заснованого Святошинською РДА за ініціативи громадської організації «Жінки – берегині» Святошинського району міста Києва у 2017 році. Цей рейтинг було започатковано на виконання Закону України від 08.09.2005 № 2866-IV «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків» з метою здійснення у Святошинському районі міста Києва гендерної політики, утвердження високого статусу української жінки у суспільстві.

Участь у змаганнях за лідерство в різноманітних номінаціях узяли жінки району, незалежно від віку, соціального становища, професійної діяльності, які своєю діяльністю сприяють розвитку району в усіх сферах суспільного життя, є лідерами в різних галузях, досягли вагомих успіхів у громадсько-політичному житті місцевої громади, працюють у закладах, установах, організаціях, фондах, на підприємствах, що розташовані на теренах району.

Критеріями відбору учасниць Лідерського рейтингу є:

- відповідність номінації;

- особисті заслуги;

- унікальність особистості жінки;

- активна громадська діяльність;

- здобутки або вчинки, які суттєво вплинули на громадсько-політичне життя району, міста, країни;

- інноваційні рішення і високі досягнення у сфері її діяльності.

Мета проведення Лідерського рейтингу серед кращих жінок Святошинського району міста Києва «Жінка – Українка» - впровадження і утвердження у Святошинському районі міста Києва рівних прав і можливостей чоловіків і жінок, утвердження високого статусу української жінки у суспільстві.

Основні завдання названого змагання:

- активізація діяльності жінок щодо прийняття економічних і соціальних рішень;

- залучення жінок до громадсько-політичного життя району;

- виявлення жінок-лідерів у різних сферах суспільного життя;

- відзначення жінок, які зробили найбільший внесок у розвиток самоврядування, промисловості, освіти, медицини, науки, культури, спорту, волонтерського руху тощо за підсумками минулого року;

- відкриття нових імен у лідерській когорті українського суспільства й ознайомлення широких кіл громадськості з позитивним досвідом їхньої роботи.

Лідерський рейтинг серед кращих жінок Святошинського району міста Києва «Жінка – Українка» проводиться щороку до Міжнародного жіночого дня. Цьогоріч напередодні жіночого свята пройшло визначення відкритим голосуванням переможниць у 23 номінаціях серед 37 кандидаток.

Відзначення переможниць відбудеться 12 березня. Переможниці конкурсу будуть нагороджені та отримають сертифікат установленого зразка за підписом Голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації, решта учасниць отримають дипломи за участь у Лідерському рейтингу.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux