Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відбулась апаратна нарада у голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Іллі Сагайдака (фото)

Опубліковано 30 жовтня 2014 року о 18:23
фото

30 жовтня голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ілля Сагайдак провів апаратну нараду.

Участь у нараді взяли заступники голови, керівники структурних підрозділів Святошинської державної адміністрації, керівники комунальних підприємств району.

На початку наради Ілля Сагайдак представив колективу новопризначеного завідувача сектору екології Петра Олексійовича Фесянова та побажав йому успіхів і натхнення в подальшій роботі.

З доповідями про стан виконання протокольних доручень, даних на апаратних нарадах, стан виконавської дисципліни в структурних підрозділах, виконання звернень громадян, що надійшли до Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації та Контактного центру міста Києва станом на 30.10.2014 виступили начальник  відділу  контролю Катерина Левицька, керівник Call-центру Олена Ямкова та начальник відділу роботи із  зверненнями громадян Тетяна Колоколуша.

Відзвітувала про роботу архівного відділу Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації за 9 місяців 2014 року начальник архівного відділу Тетяна Коршикова. Вона коротко окреслила основні напрямки роботи відділу, кількість опрацьованих за звітний період документів, а також звернула увагу на проблемні аспекти діяльності архіву, серед яких проведення ремонту приміщень архівосховища, модернізація його обладнання, а також потреба в науково-технічному опрацюванні документів, створених структурними підрозділами адміністрації та її самостійних управлінь.

Про підсумки проведення позачергових виборів до Верховної Ради України 26 жовтня 2014 року на території Святошинського району доповів керівник апарату Микола Пашинський.

Одним з ключових питань обговорення на нараді стало підключення житлового фонду та об’єктів соціальної сфери району до централізованого опалення.

Відповідно до розпоряджень Київської міської державної адміністрації «Про теплозабезпечення об’єктів соціальної сфери» та «Про початок опалювального періоду 2014/2015 років в місті Києві» в Святошинському районі триває підключення об’єктів соціальної сфери та житлового фонду до централізованого опалення згідно запланованих графіків.

Станом на 30.10.2014 до централізованого опалення підключено71% об’єктів соціальної сфери: 100 % дошкільних навчальних закладів, 11 % загальноосвітніх навчальних закладів, 100 % закладів охорони здоров’я та 100 % об’єктів соціального захисту населення. Крім цього до ЦО підключено вже 956 з 960 (99%) житлових будинків: житлові будинки комунальної форми власності - 728 з 731 (99%); ЖБК - 99 з 100 (99%); ОСББ - 15 з 15 (100%); відомчі житлові будинки - 38 з 38 (100%); відомчі гуртожитки - 22 з 22 (100%); інвестиційні будинки - 54 з 54 (100%).

Ілля Сагайдак доручив профільному заступнику взяти під особистий контроль вирішення питання підключення до системи централізованого опалення житлових будинків на вулиці Бударіна, що наразі потерпають через відсутність теплоносія від котельні ТОВ «Укргаз».

Наразі питання відшкодування боргу перед ТОВ «Укргаз» на погашення різниці в тарифах вирішується на рівні Департаменту фінансів КМДА.

«Незважаючи на високий рівень зношеності інженерних мереж району та перевищення їх експлуатаційного віку, на сьогодні нам вдалося завершити підключення майже всього житлового фонду до ЦО, відповідно до заявок, поданих їх керівними органами до теплопостачальних організацій. Однак у результаті значної кількості поривів тепломереж частина споживачів залишається без тепла. На сьогодні спеціалізованим організаціям доручено впродовж доби ліквідовувати аварійні ситуації на мережах та усувати недоліки, що заважають нормальній роботі опалювальних систем. Усі служби району повинні докласти максимум зусиль, щоб мешканці Святошинського району були з теплом та не нарікали на бездіяльність влади у цьому питанні», - наголосив Ілля Сагайдак і зобов’язав комунальні служби району контролювати графік ліквідації аварій на тепломережах та перевіряти хід робіт за кожною адресою.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux