Головна  →  Новини  →  25 жовтня 2014

Ілля Сагайдак особисто перевірив готовність виборчих дільниць району до проведення виборів

Ілля Сагайдак особисто перевірив готовність виборчих дільниць району до проведення виборів

Голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ілля Сагайдак особисто перевірив стан готовності виборчих дільниць району до проведення позачергових виборів народних депутатів України, які відбудуться 26 жовтня 2014 року.

Ілля Сагайдак перевірив матеріально-технічне забезпечення приміщень для голосування відповідно до вимог виборчого законодавства та відповідних постанов Центральної виборчої комісії: кабінки для голосування, обладнання ДВК, інвентар, оргтехніку, засоби зв'язку. Перевірив протипожежний стан виборчих дільниць, їх укомплектування медичними аптечками та засобами пожежогасіння.

«Проблем з технічним забезпеченням виборчого процесу в Святошинському районі немає. Наразі я доручив комунальним службам району, особливо аварійно-відновлювальним бригадам, організувати чергування в посиленому режимі для контролю за належним і безперебійним функціонуванням електричних мереж в приміщеннях, де будуть розміщені виборчі дільниці, а також уникнення випадкового вимкнення світла в момент підрахунку виборчих бюлетенів», - зазначив Ілля Сагайдак.

В полі уваги очільника району перебували питання охорони приміщень дільничних виборчих комісій та бюлетенів для голосування, їх зберігання; механізм взаємодії дільничної виборчої комісії з органами внутрішніх справ;

«Ми попрацювали над питаннями безпеки, скоординували дії правоохоронців з метою упередження зриву виборчого процесу, зробили все необхідне для гарантування безпеки учасників виборчого процесу на території району. Будь-які спроби по дестабілізації ситуації під час виборчого процесу будуть жорстко присікатися», - пообіцяв Ілля Сагайдак.

Виборчі дільниці на території Святошинського району оглянули і заступники голови районної державної адміністрації Володимир Морозов та Ірина Жидченко, керівник апарату Микола Пашинський та заступник керівника апарату Олег Калугін.

Впродовж доби в районі в посиленому режимі будуть задіяні всі служби, які забезпечуватимуть безперебійну роботу дільничних виборчих комісій.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації

Перейти до спискуВерсiя для друку