Головна  →  Новини  →  22 жовтня 2014

Мінрегіон вирішив питання завершення спорудження житлового довгобуду в Святошинському районі столиці

Мінрегіон вирішив питання завершення спорудження житлового довгобуду в Святошинському районі столиці

В Святошині стане на один проблемний довгобуд менше. На завершальній стадії вирішення питань, що дозволять відновити будівництво житлового будинку на вулиці Сім’ї Сосніних, 4-а у Святошинському районі м. Києва. Про це повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Дмитро Ісаєнко.

За його словами, Мінрегіон та Київська міська державна адміністрація спільно працюють над вирішенням цього питання.

«Нещодавно відбулась нарада в Адміністрації Президента України з питань цього об’єкту будівництва, на якій ми запропонували вирішити майнові питання інвесторів будівництва цього будинку шляхом передачі права вимоги від них до комунального підприємства «Житлоінвестбуд - УКБ». На підставі таких правочинів буде визначено право власності на даний об’єкт незавершеного будівництва за цим комунальним підприємством. Наступним етапом буде оформлення на підприємство земельної ділянки. Реалізація таких кроків дозволить розпочати роботи з завершення будівництва цього будинку» - поінформував Дмитро Ісаєнко.

На загальних зборах, участь в яких взяли близько 400 осіб, підтримали таку пропозицію Мінрегіону і інвестори.

Крім того, Міністерство взяло на себе зобов’язання сприяти у вирішенні Київською міською державною адміністрацією питання оформлення права користування земельною ділянкою за комунальним підприємством та поновленні проекту будівництва.

Тепер є надія, що кожна сім’я, яка вклала кошти у це будівництво, отримає своє законне житло.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації.

Перейти до спискуВерсiя для друку