Головна  →  Новини  →  21 жовтня 2014

Аварійно-відновлювальна служба на сторожі добробуту мешканців району

Аварійно-відновлювальна служба на сторожі добробуту мешканців району

33 заявки від мешканців району на обслуговування внутрішньо-будинкових мереж гарячого та холодного водопостачання, водовідведення та електропостачання отримали впродовж доби чергові аварійно-відновлювальної служби Святошинського району, повідомили в КП «Дирекція з утримання та обслуговування житлового фонду в Святошинському районі м.Києва».

Чергові бригади відновили електропостачання в житлових будинках за адресами: вул. Корольова, 6, просп. Корольова, 12, бульв. Вернадського, 87, бульв. Кольцова, 3, вул. Зодчих, 40, просп. Леся Курбаса, 14, вул. Наумова, 21-А, вул. Прилужна 21.

В житлових будинках за адресами: вул. Чорнобильська, 24/26, просп. Перемоги, 146/2 аварійники відновили холодне та гаряче водопостачання за допомогою встановлення хомутів на пошкоджені ділянки трубопроводів.

В підвальних приміщеннях житлових будинків за адресами: вул. Жмеринська, 32, вул. Чорнобильська, 11, вул. Симиренка, 31, вул. Львівська, 1/9 аварійники прочистили каналізаційні лежаки та відновили водовідведення.

 

Джерело: КП «Дирекція з утримання та обслуговування житлового фонду в Cвятошинському районі м.Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку