Головна  →  Новини  →  20 жовтня 2014

Відділ культури та охорони культурної спадщини вітає переможців Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Сонце ЗА нас!» (фото)

Відділ культури та охорони культурної спадщини вітає переможців Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Сонце ЗА нас!» (фото)

17 жовтня Гала-концертом у концертній залі «Бінго» (просп. Перемоги, 112,    м. Київ) завершився 5-й  Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Сонце ЗА нас!». У Гала-концерті взяли участь переможці конкурсу в номінаціях «Естрадний вокал» і «Хореографія»,  володарі Гран - прі та 1, 2 і 3-ї премій.

Ми щиро вітаємо Дар’ю Зирянову (місто Київ), яка виборола Гран-прі в номінації «Естрадний вокал». Під бурхливі оплески глядачів нагороду Дар’ї вручала начальник відділу культури та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ірина Трусова.

Ми з захопленням аплодуємо майстерності Народного художнього колективу – хореографічний ансамбль «Перлина» з міста Запоріжжя, який став володарем Гран-прі в номінації «Хореографія». Нагороду колективові вручав Андрій Пир - викладач сучасної хореографії, пластики руху, майстерності актора Київської академії естрадно-циркового мистецтва, режисер, артист цирку імені Юрія Нікуліна, лауреат міжнародного балетного конкурсу імені Сержа Лифаря, кастинг-менеджер для цирку DRAGONE (Канада) та цирку Du SOLEIL.

По закінченню свята відбулося обговорення формату проведення фестивалю-конкурсу у наступному році. В обговоренні взяли участь: Митрополит Переяслав-Хмельницький та Вишневський Олександр (Драбинко), директор фестивалю-конкурсу Дар’я Кириченко, керівник Благодійного проекту «Сонце в наших долонях» Вікторія Савенко, начальник відділу культури та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ірина Трусова, які зійшлися на думці, що благодійний проект «Сонце в наших долонях» у наступному році повинен бути більш широким. Метою цього проекту у 2015 році буде не лише надати можливість дітям Київських спеціалізованих шкіл-інтернатів з обмеженими можливостями проявити свій талант у декоративно-прикладному і художньому мистецтві, а й розкрити таланти цих дітей і в інших мистецьких номінаціях. Цей крок стимулюватиме цих особливих дітей до творчості та комунікативності, дозволить їм адаптуватися до навколишнього світу.

На все добре, ми говоримо всім учасникам Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Сонце ЗА нас»! Дякуємо Вам за чудове свято мистецтва, грації, краси і таланту! До зустрічі у 2015 році. Ми будемо щиро раді бачити Вас знову.

 

Джерело: відділ культури  та охорони культурної спадщини

Перейти до спискуВерсiя для друку