Головна  →  Новини  →  1 жовтня 2014

У Святошинському районному у м. Києві центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді відбулося заняття гуртка з маленькими митцями (фото)

У Святошинському районному у м. Києві центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді відбулося заняття гуртка з маленькими митцями (фото)

30 вересня 2014 у Святошинському районному у м. Києві центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді відбулося заняття гуртка з декоративно - ужиткового та образотворчого мистецтва.

На заняття діти прийшли із задоволенням, оскільки вже знали, що спеціалісти Центру знову придумають для них щось цікаве.

В центрі соціальних служб завжди намагаються створити умови для цікавого та корисного дозвілля дітей. Тут їх завжди вчать робити щось нове.

Цього разу юні відвідувачі центру виготовляли чергові шедеври з листя. Під час заняття відбувся також майстер клас з орігамі, де дітей навчили виготовляти клоунів.

«Гурток з декоративно - ужиткового та образотворчого мистецтва відвідують діти з різних категорій: тут і діти з багатодітних родин, і діти з особливими потребами, і ті, сім’ї, яких перебувають у складних життєвих обставинах, а також, діти з сімей, які вимушено переселені із зони проведення АТО», - каже директор центру Ірина Крижанівська.

Не дивлячись, що діти різні, з різних сімей та з різними потребами, всі завжди з гарним настроєм, натхненням і старанністю приступають до роботи, навіть не перериваючись на перерву, і завжди з нетерпінням чекають наступний майстер-клас.

Заняття проводяться щовівторка та щочетверга: з 16.00 до 18:00.

За адресою: проспект Леся Курбаса 18-Г, 12 під’їзд. 

 

Джерело: Святошинський районний у м. Києві центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Перейти до спискуВерсiя для друку