Головна  →  Новини  →  1 жовтня 2014

В санаторії «Перемога» відбувся благодійний концерт Заслуженої артистки естрадного мистецтва України Неллі Кушнір

В санаторії «Перемога» відбувся благодійний концерт Заслуженої артистки естрадного мистецтва України Неллі Кушнір

30 вересня, вже вкотре, у санаторії для інвалідів та ветеранів Великої Вітчизняної війни «Перемога» відбувся благодійний концерт заслуженого діяча мистецтв України, заслуженої артистки естрадного мистецтва України, композитора, естрадної співачки Неллі Кушнір.

Концерт пройшов з таким великим успіхом, що навіть сама співачка була схвильована. Каже, що таке буває не часто, адже бурхливі оплески та вигуки «Браво» довго не вщухали після кожної пісні.

Доброю традицією для Неллі Кушнір стало розпочинати свій концерт  піснею, яку любить і пам’ятає покоління Великої Вітчизняної війни - «Синий платочек», а друга, більш сучасна, пісня «Фронтовой вальс» також повертає глядачів у роки  відбудови Батьківщини.

А далі залунали авторські пісні співачки як на власні вірші, так і на вірші  популярних  авторів. Невимушені сльози викликали у глядачів пісні про маму. Пісня «Шкільний  вальс»  повернула  слухачів  у  минулі  шкільні  роки, а популярна колись навіть за межами України пісня «Курортный  роман» взагалі змусила глядача замислитись над своїм минулим. Бо у кожного з нас в житті були цікаві зустрічі та розлучення.

Про те, що концерт назавжди залишиться у спогадах глядачів як  неймовірно чудове неповторне дійство свідчать традиційні враження присутніх у книзі відгуків співачки:

«Від щирого серця вітаємо нашу улюблену співачку Неллі Кушнір за гарні пісні, відомі в усьому світі. Спасибі Вам, Ви надали нам наснаги, здоров’я, любові до усіх людей, нашої Рідної України і до людей в усьому світі. Спасибі Вам». (Представник ветеранської організації Житомирської області  Бойченко Л.А., місто Брусилів); «Неперевершені пісні. Спасибі.» (Міончинський Олег, учасник народного хору «Київська Русь» при Палаці ветеранів м. Києва) та багато інших…

Цього разу відгуків було надзвичайно багато, а географія з присутніх – Україна і навіть зарубіжжя, республіка Литва.

Ну що ж, Неле Іванівно, так тримати! Бажаємо зі свого боку ще більших успіхів.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації 

Перейти до спискуВерсiя для друку