Головна  →  Новини  →  1 жовтня 2014

Відділ культури та охорони культурної спадщини вітає Вікторію Святогор з почесною нагородою (фото)

Відділ культури та охорони культурної спадщини вітає Вікторію Святогор з почесною нагородою (фото)

З 26 по 28 вересня 2014 року у мальовничому місті Чернігів пройшов Міжнародний фестиваль-конкурс «Яскрава Країна». Фестиваль зібрав багато юних обдарувань  з різних куточків України. Діти розкривали свої таланти у

вокальному та хореографічному мистецтвах.

Організатори намагалися влаштувати справжнє свято для дітей та юнацтва. Учасники фестивалю дали благодійний концерт у військовій частині, а у  якості глядачів Гала-концерту запросили  дітей-переселенців із зони АТО.

Вікторія Святогор, солістка зразкового вокально-естрадного ансамблю «Забава» (художній керівник Дар’я Кириченко) Центру культури «Святошин» відділу культури та охорони культурної спадщини, вперше взяла участь у фестивалі «Яскрава Країна» та одразу підкорила членів журі та глядачів силою голосу та його неперевершеним тембром. Вікторія отримала Гран-прі фестивалю, чим неймовірно порадувала шанувальників та свого викладача , а також дівчинці був вручений подарунковий  сертифікат на туристичну подорож «Європейський уікенд». Глядачі тепло і щиро висловлювали своє захоплення  артистизмом  і талантом  юної співачки.

Відділ культури та охорони культурної спадщини вітає Вікторію та її викладача Дар’ю Олександрівну з гідною нагородою. Пишаємось! Чекаємо на нові перемоги та досягнення!

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації

 

Перейти до спискуВерсiя для друку