Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

В Святошинській державній адміністрації відбулось щотижневе засідання антикризового штабу (фото)

Опубліковано 01 жовтня 2014 року о 14:41
фото

1 жовтня під головуванням першого заступника голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимира Морозова відбулося щотижневе засідання антикризового штабу районного господарства.

Участь у засіданні взяли представники спеціалізованих обслуговуючих організацій району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації та директори комунальних підприємств, які обслуговують комунальний житловий фонд у мікрорайонах.

Як зазначив на початку засідання Володимир Морозов, наразі немає важливішого питання, ніж підготовка житлового фонду до опалювального сезону. «Ви повинні чітко усвідомити самі і пояснити мешканцям, що осінь і зиму ми будемо жити в умовах жорсткої економії енергоресурсів. Найменші втрати тепла в будинках з різних причин не тільки викличуть гнів мешканців, але й зведуть нанівець всю роботу щодо економії енергоресурсів. Ми входимо в опалювальний сезон і повинні забезпечити пуск тепла якісно і безперебійно», - наголосив він.

Наразі в районі завершено роботу з отримання від ПАТ «Київенерго» актів готовності житлових будинків до опалювального сезону. Наявність цих документів засвідчує, що «Київенерго» готове розпочати подачу тепла в будинки, а КП «РЕО» готові його прийняти.

Разом з підготовкою комунікацій та внутрішньо будинкових інженерних мереж до прийому теплоносія, очільник штабу звернув увагу керівників КП «РЕО» на продовження робіт з ремонту вхідних груп та утеплення сходових клітин, а також закликав працівників комунальних підприємств проводити з мешканцями будинків роз’яснювальну роботу щодо енергозбереження і в квартирах, і в будинках.

Володимир Морозов доручив закладам соціально-культурної та медичної сфер району надати до державної адміністрації плани-графіки забезпечення економії енергоресурсів в підпорядкованих закладах, а комунальні підприємства – плани-графіки виконання робіт електрощитових та покрівель житлових будинків.

Крім цього, Володимир Морозов закликав активізувати роз’яснювальну роботу щодо укладання мешканцями житлових будинків прямих договорів з Київенерго на гарячу воду та опалення.

Вцілому, район готується до подачі теплоносія. З 10 жовтня до централізованого опалення планують поступово підключати об’єкти соціальної сфери, а вже з 15 – теплоносій ймовірно з’явиться в житлових будинках святошинців.

Наразі, в 323 житлових будинках комунальної власності міста вже встановлено тепло лічильники, триває робота щодо визначення обсягів коштів необхідних для встановлення лічильників обліку тепла в решті будинків та будинках, де створені ОСББ та ЖБК.

Триває в районі й робота по передачі інженерних мереж на баланс ПАТ «АК «Київводоканал». Спеціалісти компанії вже розпочали інвентаризацію об’єктів та підготовку актів прийому-передачі.

Акцент у сьогоднішньому засіданні штабу Володимир Морозов зробив і на ліфтовому господарстві, щодо якого надходить велика кількість скарг від мешканців.

«Якщо найближчим часом порядку в ліфтовому господарстві району не буде, ми змушені будемо запустити в район інші обслуговуючі організації, створивши здорову конкуренцію для досягнення кращих результатів роботи», - зазначив він.

Вже незабаром буде проведено ініційовану Святошинською районною в місіт Києві державною адміністрацією спільну нараду з представниками ПАТ «Київенерго» для остаточного узгодження питань, які до цього часу потребують вирішення.

Не оминули на нараді і питання благоустрою району в рамках осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста. .

Володимир Морозов доручив всім службам, організаціям, установам та підприємствам району забезпечити належний санітарно-технічний стан підпорядкованих територій та бути готовими до перевірки міською комісією з благоустрою.

Вже цієї суботи, 4 жовтня в Святошинському районі відбудеться загальнорайонний благоустрій, долучитися до якого можуть всі бажаючі.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux