Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Свято вихідного дня на Жуковому острові

Опубліковано 20 вересня 2014 року о 17:28
фото

У суботу 20 вересня силами Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації було організовано свято вихідного дня для дітей воїнів АТО.

Діти разом із мамами та вчителями вирушили на автобусах від Святошинської адміністрації на Жуків острів.

Територія відпочинкового табору «Шквал», до якого направлялася делегація святошинців, була святково прикрашена  синьо-жовтими кульками,  лунали дитячі та патріотичні пісні.

Серед почесних гостей на святі були присутні голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ілля Сагайдак, народний депутат України Володимир Ар’єв, депутат минулих скликань та меценат благодійних проектів міста та району Олександр Третьяков, депутати Київради Вікторія Муха та Вадим Пишняк, військовий комісар Святошинського райвійськкомату Вадим Ліхтін, прокурор Святошинського району Андрій Мілевський.

Із привітальним словом до присутніх звернувся голова Святошинського району Ілля Сагайдак.

«Ми зустрілися з вами напередодні Дня миру, яке святкує Україна і весь світ. Мир – це найважливіше, що може бути у нашому житті. Це можливість вільно жити, ходити до школи, вибирати професію, працювати. Це впевненість у завтрашньому дні», - сказав гостям свята очільник району.

Він подякував батькам дітей, присутніх на святі, за те, що Україна залишається незалежною: «На жаль, на сході нашої країни зараз тривожно,там наші воїни мужньо захищають країну, відстоюють її незалежність. За це їм наша вдячність і пошана».

Ілля Сагайдак запросив юних святошинців із задоволенням провести цей вихідний день.

«Нехай кожен день буде для вас таким мирним та радісним, як сьогодні!», - побажав голова району усім присутнім.

Жовто-блакитний Прапор під Гімн України піднімали голова Святошинської державної адміністрації Ілля Сагайдак і заслужений тренер України  Валентина Гончаренко.

Педагоги-організатори ЦСПК «Щасливе дитинство», викладачі Центрів позашкільної роботи РУО, викладачі закладів культури провели майстер-класи з декоративно-прикладних видів мистецтва: лялька-мотанка, цікаве орігамі, Петриківський розпис, квілінг, ліпка з пластиліну, «Солоне тісто», плетіння фенічок, аквагрім, «парашут», малюнок на асфальті.

У спортивному містечку педагоги-організатори ЦСПК «Спорт для всіх», викладачі спортивних шкіл РУО, влаштували змагання з мініфутболу, піонерболу, підтягування, перетягування канату, шашок, шахів, настільного тенісу.

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно зі скаутською молодіжною громадською організацією «Плай» (керівник Олександра Ємець) провели творчо-розвивальну гру «Ми Українці» та скаутське раллі з елементами туризму, інтелектуальних завдань та спортивних навичок.

Родзинкою свята, звісно, стало катання дітей на пароплаві по Дніпру, що організував та забезпечив для них Центр «Бригантина».

Свіже повітря не лише бадьорить, але й викликає неабиякий апетит. Зголоднілих відпочивальників почастували у їдальні табору «Бригантина». Цього дня там, як у справжньому ресторані, наживо звучала  фортепіанна музик у виконанні лауреатів міжнародних конкурсів, володарів премії ім. Гулака-Артемовського викладачів КДШМ №22 Тетяни Чайки та Нонни Козлової.

На згадку про чудове осіннє свято кожний юний учасник отримав у подарунок бейсболку з гербом України і написом «Святошинський район» та яскраву кульку. Почесні гості, що були на святі, теж не відпустили дітей  з порожніми руками - від Володимира Ар’єва отримали компакт-диски із документальними фільмами про Україну, а від Олександра Третьякова кожна родина отримала  квитки до кінотеатру «Лейпциг» на 21 вересня, де відбудеться прем’єра мультфільму „Сім гномів”.

Додому діти і дорослі поверталися з чудовим настроєм та приємними враженнями. 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux