Головна  →  Новини  →  19 вересня 2014

«Міська влада дотримується своїх бюджетних зобов’язань та буде і надалі посилено контролювати своєчасну виплату заробітної плати освітянам» - Ганна Старостенко

«Міська влада дотримується своїх бюджетних зобов’язань та буде і надалі посилено контролювати своєчасну виплату заробітної плати освітянам» - Ганна Старостенко

Розуміючи хвилювання освітян щодо складної економічної та суспільної ситуації в країні, заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко зустрілася з освітянським профспілковим активом столиці щодо забезпечення соціального захисту працівників освіти.

«В умовах складної економічної ситуації у столиці ми докладаємо максимальних зусиль для забезпечення своєчасної виплати заробітної плати та збереження муніципальних надбавок освітянам. Також, у Києві не буде скорочено штатний розклад навчальних закладів, як це відбувається в інших областях України», – зауважила Ганна Старостенко.

Вона також підкреслила, що київська влада розуміє важливість збереження високого освітнього стандарту столиці.

«У Києві працюють одні з найпрофесійніших педагогів країни. Учні Києва демонструють найкращі результати на всеукраїнському та міжнародному рівні. І цього року завдяки зусиллям міської влади столичний бюджет у галузі «Освіта» було збільшено на 1,4 млрд. грн», – сказала Ганна Старостенко.

На зустрічі міська влада разом із освітянами ініціювала звернення до Міністерства освіти і науки України з пропозицією розробити стандарти освітніх послуг на державному рівні та не допустити зниження всіх номінальних гарантій для працівників закладів освіти.

 

Джерело: управління освіти

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку