Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинській адміністрації відбувся семінар на тему «Система управління охороною праці на підприємстві»

Опубліковано 17 вересня 2014 року о 14:17
фото

17 вересня 2014 року в Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації відбувся семінар на тему: «Система управління охороною праці на підприємстві».

Участь у засіданні взяли заступник голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Пазенко Н.С., керівник та працівники  відділу з питань охорони праці державної адміністрації, інженери з питань охорони праці підприємств різної форми власності району. Захід проводився з метою інформування фахівців даного профілю про основні  вимоги щодо безпечних умов праці на підприємствах Святошинського району та упередження випадків травмування на виробництві.

Відкрила семінар заступник голови адміністрації з гуманітарних питань та соціальних питань Пазенко Наталя Сергіївна. Вона наголосила на тому, що, згідно Конституції України, життя людини, її здоров'я та безпека визнаються найвищою соціальною цінністю, тож обов’язки керівника захищати їх. «Саме питанням безпеки людини на виробництві й  присвячений семінар, - наголосила заступник голови .

Було наголошено, що у Святошинській адміністрації працює потужний відділ охорони праці, за результатами прокурорської перевірки, найкращий у місті Києві. Сенс його роботи полягає не в тому, щоб вишукувати недоліки на підприємствах, а в тому, щоб допомагати організувати виробничий процес максимально безпечно та слідкувати за виконанням норм законодавства з охорони праці.

З доповіддю на тему «Організація роботи інженера з охорони праці на підприємстві та ведення документів з охорони праці» виступив начальник відділу з питань охорони праці Святошинської державної адміністрації  Похода Олександр Леонідович. Він проаналізував стан техніки безпеки на підприємствах району та назвав серед кращих КП «ДУОЖФ», КП «РЕО-3», КП «РЕО-7», КП «РЕО-10», КП «УЗН», КП «Лісопаркове господарство», де комплекс заходів із охорони праці виконується у повному обсязі.

Начальник відділу також зазначив, що деколи, на жаль, має місце формальний підхід та відписки щодо виконання доручень та усунення недоліків у частині техніки безпеки праці на підприємствах. Він сказав, що працівники відділу охорони праці районної адміністрації готові надавати таким організаціям методичну допомогу.

Головний спеціаліст відділу з питань охорони праці Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Гладкова Світлана Андріївна доповіла про основні завдання та функції управління охороною праці на підприємстві. Виступ супроводжувався слайдовим показом з відповідною інформацією.

Присутні на семінарі інженери з охорони праці підприємств району мали змогу задати фахівцям питання, що стосуються дотримання законодавства з безпеки праці, та отримати на них вичерпні відповіді.

 

Джерело: відділ охорони праці


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux