Головна  →  Новини  →  17 вересня 2014

Надання соціальної допомоги пораненим бійцям соціальними робітниками Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва

Надання соціальної допомоги пораненим бійцям соціальними робітниками Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва

З метою належної уваги та надання допомоги травмованим і важкопораненим бійцям, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції 16 вересня 2014 року відбулась нарада для напрацювання сумісних дій з Головним військовим клінічним госпіталем м. Києва.

Участь в нараді прийняли:

Начальник управлінні праці та соціального захисту населення Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Жидченко Ірина Михайлівна, директор Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва Булах Наталія Валентинівна, завідувач відділення соціально-побутової адаптації  Територіального центру соціального обслуговування Біла Алла Анатоліївна та соціальні робітники відділення соціально-побутової адаптації Ляхута Олена Василівна, Романова Ірина  Василівна, Прокоп‘єва Лідія Прокопівна, Дідковська Алла Анатоліївна, Степура Тетяна Григорівна.

Під час наради були заслухані пропозиції від завідувача відділення соціально-побутової адаптації  Білої Алли Анатоліївни щодо надання перукарських послуг та послуг групи з гігієни травмованим і важкопораненим бійцям, які брали участь в антитерористичній операції, та на сьогодні лікуються у Головному військовому клінічному госпіталі м. Києві.

Проведено розмову з начальником  Головного військового клінічного госпіталю м. Києві Казмірчуком Анатолієм Петровичем та з’ясовано про можливість надання соціально-побутових послуг пораненим.

За результатами обговорення вирішено з 18 вересня 2014 року розпочати надання соціально-побутових послуг, а саме: перукарських послуг та послуг групи з гігієни пораненим бійцям, які брали участь в антитерористичній операції в східних регіонах України.

 

Джерело: управління праці та соціального захисту населення Святошинського району.

Перейти до спискуВерсiя для друку