Головна  →  Новини  →  3 вересня 2014

Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини вітає Київську дитячу музичну школу №23 з успішною творчою подорожжю до Польщі (фото)

Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини вітає Київську дитячу музичну школу №23 з успішною творчою подорожжю до Польщі (фото)

Наприкінці серпня 2014 року в місті Пшедбуж  (Лодзинське воєводство Польщі) пройшов  XVI  Міжнародний фестиваль - конкурс  імені Марії Конопніцької, в якому взяли  участь виконавці  з України, Республіки Білорусь, Російської Федерації,  Естонії,  Польщі та Литви.

Місто Київ представляли два дитячих колективи: ансамбль «Анатра»  та ансамбль «Либідь», до складу якого ввійшли учні та викладачі музичних шкіл  Святошинського та Шевченківського районів  нашого міста.

Київську дитячу музичну школу №23 управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації  представляли: учениця Карпова Уляна (ансамбь «Анатра») та  викладач Пасенко Світлана Володимірівна (ансамбль «Либідь»).  Творчі програми були виконані на високому професійному рівні. Наші співвітчизники отримали грошові премії та звання «Дипломанти конкурсу». На заключному концерті поляки стоячи аплодували  та підспівували нашим юним музикантам-виконавцям  з ансамблю «Анатра».

Для дітей і викладачів  з України були організовані екскурсії: в місті Варшава – до   музею Фрідеріка Шопена, в місті  Пшедбуж діти відвідали  Історичний музей, в місті Краків – мандрували старовинними  замками міста.

Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини дякує Київській дитячій музичній школі №23 та її викладачам за гарну підготовку учнів, чудовий виступ наших артистів та гідну  презентацію України  на XVI  Міжнародному фестивалі – конкурсі  імені Марії Конопніцької в Польщі та бажає  всім наснаги та творчого завзяття на  новий 2014-2015 навчальний  рік!

 

Джерело: Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку