Головна  →  Новини  →  2 вересня 2014

В Святошино продовжують роботу по демонтажу МАФів (фото)

В Святошино продовжують роботу по демонтажу МАФів (фото)

Вже давно мешканці району не можуть безперешкодно пересуватися вулицями та площами адже вони перетворилися на лабіринти із кіосків та ларьків, так звані тимчасові споруди, які заполонили громадські зупинки, пішохідні зони, тротуари та підходи до метрополітену.

Ні для кого не секрет, що біля кожної станції метрополітену стоять незаконні споруди, так звані малі архітектурні форми, які не мають жодної відповідної документації та знаходяться в 20-метровій зоні. Протягом дня там неможна ні пройти, ні підійти до входу метрополітену. Для того щоб демонтувати МАФ необхідно витримати певну процедуру, яка передбачена чинним законодавством і це не дає гарантії, що після демонтажу ця споруда не виникне десь в іншому місці. Але попри все новий голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ілля Сагайдак докладає максимум зусилля аби позбавитьсь від свавілля горе підприємців.

І от 2 вересня 2014 року, виключно в рамках діючого законодавства, було проведено демонтаж тимчасових споруд на площі Бреста біля метро „Святошин”. Безпосередньо участь в даному заході взяв особисто голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ілля Вадимович Сагайдак. 

„Нас не зупинять ніякі погрози, ніякі прояви тиску, ми будемо діяти виключно в правовому полі. В районі повинна бути стабільна, стала ситуація, люди повинні відчувати підтримку влади і бути почутими. Не можна допускати соціальної напруги в районі та недотримання вимог чинного законодавства. Це моя громадянська позиція і я ні в якому разі не поступлюся своїми принципами.” – наголосив керівник району.

 Відео

Перейти до спискуВерсiя для друку