Головна  →  Новини  →  2 вересня 2014

Очільник Святошинського району провів зустріч з підприємцями (фото)

Очільник Святошинського району провів зустріч з підприємцями (фото)

За ініціативою підприємців Святошинського району м. Києва 2 вересня, в державній адміністрації пройшла термінова зустріч з головою району Іллєю Сагайдаком щодо демонтажу малих архітектурних форм які розташовані на території району. Під час палких дебатів та намаганні віднайти порозуміння стосовно узгодження цього непростого питання було заслухано всі пропозиції підприємців та була спроба знайти компромісні рішення.

Ілля Вадимович наголосив: - „ми будемо діяти виключно в рамках діючого законодавства. В районі треба терміново навести лад, є дуже багато скарг, які постійно надходять до адміністрації від обурених мешканців району щодо свавілля встановлених МАФів поблизу закладів освіти де ведеться продаж алкогольних та тютюнових товарів, на пішохідних зонах, в радіусі 20-метрової зони біля входів та виходів до метрополітену. Таке безладдя треба зупинити, я не допущу жодного встановлення будь-якого МАФу на місці демонтованих. Також ми будемо демонтувати МАФи при відсутності відповідних документів.

В найближчий час на сесії Київради буде розглянуто питання і прийняте відповідне рішення щодо комплексної схеми по розташуванню МАФів на території міста загалом.

Ми повинні діяти і жити, як європейські держави і до цього прагне громада району. Роботу по демонтажу малих архітектурних форм будуть проводити протягом дня з дотриманням вимог чинного законодавства.”

На даній зустрічі були присутні перший заступник голови Святошинської державної адміністрації Володимир Морозов, представники відповідних служб адміністрації, начальник РУГУ МВС України Святошинського району м. Києва Ігор Кучма.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку