Головна  →  Новини  →  2 вересня 2014

Відзначення Дня знань у відділенні соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району (фото)

Відзначення Дня знань у відділенні соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району (фото)

Ось і закінчилось літо. Знову перед малятами відкривають двері різні дитячі заклади. Так і у відділенні соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва із року в рік, підтримуючи добру традицію відзначати 1 Вересня – початок нового учбового року, провели свято «За знаннями вирушати нам час». Цей день є визначним і радісним святом для кожного з нас. Адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві.

На початку свята завідувач відділення Вихованець Ганна Василівна привітала дітей та їх батьків з новим учбовим роком та побажала здоров’я, радості, миру, успіхів в навчанні, нових творчих здобутків.

Приємним сюрпризом для дітей була зустріч з Володаркою країни Знань. Сприяючи створенню святкового настрою, розвитку організаторських та пізнавальних здібностей, формуючи культурні навички дітей, ведучі підглтували цікаві конкурси, а саме: «Веселий алфавіт», «Складаємо портфель», «Чарівний кросворд».

На сцену запросили і найменших дітей-першачків прийняти участь у музичному конкурсі «Чарівні кубики». Ведучі зачитали дітям святкові телеграми-поздоровлення від казкових персонажів Буратіно, Попелюшки, Вінні-Пуха.

Свято закінчилося веселою святковою піснею.

Діти та дорослі отримали приємні враження і гарні, позитивні емоції.

 

Джерело: управління праці та соціального захисту населення Святошинського району.

Перейти до спискуВерсiя для друку