Головна  →  Новини  →  29 серпня 2014

Запрошуємо святошинців на музичний велофестиваль «Вело-Рок 2014» та веломарафон

Запрошуємо святошинців на музичний велофестиваль «Вело-Рок 2014» та веломарафон

З метою популяризації та розвитку фізичної культури, спорту, олімпійського руху та пропаганди здорового способу життя, днями в столиці відбудеться музичний велофестиваль «Вело-Рок 2014» та вело марафон «Київська Сотка 2014».

6 вересня на киян та гостей столиці чекатиме музичний велофестиваль «Вело-Рок 2014». Зокрема, 9:30 до 11:00 відбуватимуться змагання шосе-спринт (швидкісний прийом) за маршрутом: перехрестя вул. Ягідної та проспекту Науки (старт) – вул. Ягідна – житловий масив в урочищі Самбурки (фініш).  

З 12:00 до 17:00 на території Національного природного парку «Голосіївський» (плато над озером Дідорівка») триватимуть дитячі велоперегони та велоперегони з крос-кантрі та міні-даунхілу.

7 вересня з 8:30 до 16:00 у Києві відбуватиметься веломарафон «Київська Сотка 2014». Стартуватимуть його учасники від парку Пушкіна – проспект Перемоги – Житомирська траса – с. Капітанівка – Буча – смт. Гостомель – с. Демидів – с. Нові Петрівці – вул. Богатирська – Оболонський проспект – Московський проспект – вул. Набережна-Рибальська – Поштова площа – вул. Сагайдачного – Контрактова площа.

З 12:00 до 20:00 на гостей свята чекатиме культурно-розважальна програма та рок-концерт на Контрактовій площі.

Головне управління МВС України в місті Києві забезпечить охорону громадського порядку, подбає про зупинку руху усіх видів транспорту на час проведення велозаходів, а також супроводжуватиме за маршрутом учасників змагань автомобілями ДАІ. 

Департамент охорони здоров’я організує чергування бригад швидкісної екстреної медичної допомоги та подбає про супроводження учасників змагань. 

Громадська організація «Український гірськолижний клуб» забезпечить дотримання правил благоустрою і його відновлення у разі необхідності.

Департамент транспортної інфраструктури внесе зміни в роботу маршруту наземного пасажирського транспорту загального користування. Крім того, разом с управлінням ДАІ ГУ МВС України в місті Києва забезпечить недопущення паркування транспортних засобів у місцях проведення заходу.

Зареєструватися для участі в спортивному заході та дізнатися більш детальну інформацію можна за посиланням: http://velo100ka.kiev.ua/

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю 

Перейти до спискуВерсiя для друку