Головна  →  Новини  →  29 серпня 2014

Відбулась апаратна нарада у голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Іллі Сагайдака (фото)

Відбулась апаратна нарада у голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Іллі Сагайдака (фото)

29 серпня в залі засідань Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації під головуванням Іллі Сагайдака відбулася апаратна нарада.

Участь у нараді взяли заступники голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації, керівники структурних підрозділів держадміністрації, керівники комунальних підприємств району, представники Громадської ради при Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації.

Про стан виконання протокольних доручень, даних на апаратних нарадах, стан виконавської дисципліни в структурних підрозділах, виконання звернень громадян, що надійшли до Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації та Контактного центру міста Києва станом на 29.08.2014 доповіли начальник відділу контролю Катерина Левицька, керівник Call-центру Олена Ямкова та начальник відділу роботи із зверненнями громадян Тетяна Колоколуша.

Керівник Call-центру Олена Ямкова наголосила на проведенні перевірки відпрацювання звернень громадян, що надійшли на гарячу лінію Уряду, та закликала колег дотримуватися контрольних термінів виконання звернень.

Як зазначила начальник відділу роботи із зверненнями громадян Тетяна Колоколуша, впродовж серпня відділом було зареєстровано 267 звернень громадян, в яких було порушено 297 питань. Чільне місце серед них займають питання житлово-комунального господарства – 46,8 % від загальної кількості питань. Другу позицію займають житлові питання, вони складають 17,8 %. Не менш важливими для святошинців залишаються і питання соціального захисту. Їх надійшло 5,4% від загальної кількості звернень. Наразі всі контрольні звернення закриті і виконані без порушень.

Про вжиття заходів щодо недопущення випадків порушень виконавської дисципліни в Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації доповів керівник апарату Валерій Фісун, акцентувавши увагу на якісній роботі зі службовими документами.

Про виявлення недоліків зовнішнього благоустрою та порушення санітарного стану території Святошинського району, а також про проведення на території Святошинського району робіт з демонтажу тимчасових споруд доповів начальник відділу контролю за благоустроєм Олександр Грицай.

Як було зазначено, впродовж місяця працівниками відділу контролю за благоустроєм було складено 30 адміністративних протоколів та, за результатами обстеження території району виписано 50 приписів з вимогою приведення прилеглих до тимчасових споруд територій у належний санітарно-технічний стан. Як засвідчили фото фіксації, за результатами повторного обстеження території району всі виявлені недоліки благоустрою було усунено.

Крім цього, впродовж двох тижнів було демонтовано 5 тимчасових споруд в ролетних рядах на проспекті Палладіна, в двадцятиметровій зоні станції метро «Академмістечко».

Підводячи підсумки апаратної наради, голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ілля Сагайдак висловив незадоволення показниками роботи відділу по контролю за благоустроєм та наголосив, що в разі відсутності видимих результатів роботи за місяць – будуть прийняті відповідні кадрові рішення.

«Ситуація з МАФами в Святошинському районі дійсно вимагає рішучих і невідкладних дій. Цього від вас вимагаю не лише я, громада району на 95 % підтримує необхідність очищення Святошинського району від хаотичної торгівлі в незаконних тимчасових спорудах, особливо в зоні метрополітену. Моя принципова позиція – питання благоустрою будуть пріоритетними в діяльності районної влади», - наголосив Ілля Сагайдак.

Також він закликав керівників структурних підрозділів держадміністрації налаштуватися на серйозну роботу, з огляду на наближення чергових виборів до Верховної ради України, зазначивши при цьому, що Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація є аполітичною структурою і відповідатиме за належну підготовку і проведення виборчого процесу на території району виключно у відповідності з чинним законодавством.

«Святошинці повинні знати, що районна влада професійно, кваліфіковано та, що найважливіше, чесно відповідатиме за проведення законних та демократичних парламентських виборів. Без спекуляцій, підкупу виборців та численних фактів порушень виборчого законодавства, без створення нерівних умов для учасників виборчого процесу та застосування адміністративного ресурсу. Цього в Святошині бути не може і не буде», - наголосив голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю 

Перейти до спискуВерсiя для друку