Головна  →  Новини  →  29 серпня 2014

Життєдіяльність району залежить від злагодженої роботи житлово-комунального господарства (фото)

Життєдіяльність району залежить від злагодженої роботи житлово-комунального господарства (фото)

Впродовж останніх днів, працівниками КП «РЕО-3» було проведено планову ізоляцію опалювальних мереж у підвальному приміщенні житлового будинку на проспекті Леся Курбаса, 1-Б, планову заміну засувок діаметрами 50 мм та

100 мм в підвальних приміщеннях житлових будинків на вулицях Корольова, 1-А та Потапова, 1/5, відновили світло та замінили автовимикачі в житлових будинках на вулиці Сім’ї Сосніних, 6-А, проспекті Леся Курбаса, 5-А, вулиці Корольова, 10-В, ліквідували пориви трубопроводу холодного водопостачання у підвальних приміщеннях житлових будинків на проспекті Леся Курбаса, 3-В та 1-А.

За допомогою спецтехніки КП «ДУОЖФ», працівники КП «РЕО-3» кронували аварійне дерево на прибудинковій території житлового будинку №30 на вулиці Зодчих та вивезли кроновані гілки на утилізацію.

Також комунальники відновили освітлення в коридорах та біля ліфтів в житловому будинку №3-В на проспекті Леся Курбаса.

 


 

Працівники дільниці по санітарно-технічному обслуговуванню КП «РЕО-1» приводять в належний санітарно-технічний стан прибудинкові території дільниці.

Згідно графіку забору комунальники здійснюють вивезення негабаритного сміття, не допускаючи його накопичення на підвідомчих територіях дільниці. 

На фото комунальники вивозять сміття з проспекту Корольова,12-г, ремонтують сміттєпровід житлового будинку на вулиці Симиренка, 13/1 та решітку технічного поверху в житловому будинку на вулиці Булгакова,15-а.

Працівники КП «РЕО-4» очистили від сміття покрівлі вхідних груп житлових будинків за адресами вулиця Зодчих, 46 та проспект Леся Курбаса, 18-г.

Ліквідацію можливих недоліків санітарного стану покрівель технічні працівники КП «РЕО-4» планують продовжити найближчим часом на всіх об’єктах обслуговування комунального підприємства.

Перейти до спискуВерсiя для друку