Головна  →  Новини  →  31 липня 2014

ПАТ «Київенерго» відмовляється від використання абонкнижок

Майже 150 тис киян вже отримали можливість оплачувати електроенергію за допомогою спеціальних рахунків ПАТ «Київенерго» без абонкнижки. Це точний і зручний метод здійснювати і контролювати розрахунки з компанією та не витрачати при цьому час на заповнення квитанцій.

У липні ПАТ «Київенерго» розіслала понад 32 тис рахунків за електроенергію киянам, які раніше користувалися абонкнижками.

Можливість відмовитися від використання абонкнижки поступово з'явиться у всіх жителів Києва. У серпні новою формою оплати скористаються ще 20,26 тис абонентів.

Сплатити рахунок за електроенергію можна як у банківському відділенні, так і за допомогою платіжної картки в Особистому кабінеті КИЇВЕНЕРГО. Можливості Особистого кабінету дозволяють роздруковувати і зберігати квитанції про оплату на паперовому носії, так само як і оплачувати рахунки онлайн без комісій - КИЇВЕНЕРГО взяла на себе всі витрати за комісійними платежами.

Раніше для жителів столиці серйозною проблемою міг стати борг, який несподівано виник або переплата, оскільки абонкнижки заповнювалася вручну, і виникали арифметичні розбіжності. Автоматично згенеровані рахунки усувають ці проблеми і розбіжностей в нарахуваннях більше не буде. Наприклад, завдяки ним, киянам не доведеться витрачати додатковий час для відстеження змін тарифів, - ці показники коригуються автоматично.

У разі, якщо у клієнта немає доступу до інтернету, то про будь-яке нарахування, що викликає питання можна дізнатися за телефоном кол-центру КИЇВЕНЕРГО 1588 (202-1588 з мобільного).

Всього з березня 2014 року компанія КИЇВЕНЕРГО запропонувала новий спосіб оплати за електроенергію 143,29 тис клієнтам. Загальна кількість побутових споживачів електроенергії - 1,38 млн.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації

Перейти до спискуВерсiя для друку