Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

В ЦСВ «Київ-Квон» виховують для України майбутніх Чемпіонів!

Опубліковано 28 липня 2014 року о 17:35

Громадську організацію Центр Спортивного Виховання «Київ-Квон» засновано у травні 2005 року на базі спортивного залу СЗШ № 253, що на вулиці Жмеринській, 34.

Впродовж дев’яти років сотні дітей були залучені до занять спортом та здорового способу життя. Багато хто з них вже досяг високих результатів у тхеквондо ВТФ - корейського єдиноборства та олімпійського виду спорту, що розвивається в більш ніж 210 країнах світу.

За роки свого існування в Святошинському районі ЦСВ «Київ-Квон» вдалось підготувати 10 Майстрів Спорту України та 3 Майстра Спорту Міжнародного класу з тхеквондо ВТФ.

Забезпечуючи реалізацію в м. Києві міської державної програми у сфері фізичної культури і спорту, а саме розвиток та популяризацію олімпійського виду спорту тхеквондо ВТФ серед учнів СЗШ № 253 та учнів Святошинського району, ЦСВ «Київ-Квон» здійснює підготовку спортивного резерву до складу збірних команд м. Києва та України.

На даний момент у ЦСВ «Київ-Квон» займається багато спортсменів, які є членами національної збірної України і представляють Святошинській район, місто Київ та Україну на чемпіонатах світу та чемпіонат Європи з тхеквондо ВТФ.

Тільки в 2014 році п’ятеро тхеквондистів-святошинців стали учасниками Чемпіонатів Світу з тхеквондо ВТФ.

Мешканці Святошинського району спортсмени ЦСВ «Київ-Квон» Олександр Тищук та Єлизавета Брилко у складі національної збірної України взяли участь за зайняли п’яті місця на Чемпіонаті Світу серед юніорів в Тайбеї (Тайвань), а збірна команда України увійшла у десятку кращих команд світу.

Ще троє спортсменів-святошинців взяли участь у першому Чемпіонаті Світу з тхеквондо ВТФ серед кадетів, що відбувся днями у м. Баку (Азербайджан). Це Вікторія Собко, Богдан Тихонов та Максим Плачинда.

Першою Чемпіонкою Світу першого Чемпіонату Світу з тхеквондо ВТФ серед кадетів стала Вікторія Собко, яка одержала перемогу у п’яти поєдинках.

На шляху до фіналу, вихованка тренера Валерія Брунса, з рахунком 17:0 розгромила суперницю з США Крістін Боноан. Потім була не менш переконлива перемога 12:3 над спортсменкою з Ізраїлю - Ніколь Адамскі. У чвертьфінальному бою, який став одним з найбільш напружених, Вікторія вразила єгиптянку Марамароша Езат з рахунком 5:3, а потім вийшла в фінал, впевнено перемігши росіянку Валерію Гурченко з рахунком 13:1. У фіналі Вікторія Собко не залишила шансів Шарлоті Чіао з Франції, перемігши суперницю з рахунком 7:0, і стала першою в історії тхеквондо ВТФ чемпіонкою світу серед кадетів.

Президент ЦСВ «Київ-Квон» Валерій Анатолійович Брунс запрошує всіх бажаючих, під керівництвом досвідчених тренерів, стати частиною команди Центру спортивного виховання «Київ-Квон».

Тут з радістю допоможуть укріпити здоров’я, силу і волю Вашої дитини, розвинути в дитині лідерські якості, дисциплінованість і організованість, захистять дитину від негативного впливу вулиці, виховають в дитині впевненість і віру у власні сили.

В ЦСВ «Київ-Квон» тхеквондо займаються хлопчики і дівчатка у віці від 4 років і старше.

«Батьки повинні розуміти, що без їх моральної підтримки, дитині буде дуже важко досягнути гарних результатів в спорті. Лише довірливі стосунки з дитиною і тренером допоможуть краще розкрити потенціал спортсмена і адаптуватися в команді. Проявляйте інтерес до успіхів вашої дитини, будьте прикладом в активному і здоровому образі життя і тоді ми гарантуємо, що займаючись тхеквондо в наших групах ваша дитина виросте цілеспрямованою особистістю і не буде мати проблем з шкідливими звичками», - обіцяє президент ЦСВ «Київ-Квон» Валерій Брунс.

Шановні святошинці, приводьте свою малечу до ЦСВ «Київ-Квон», адже саме там і там з гордістю виховують для України майбутніх Чемпіонів!

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux