Головна  →  Новини  →  25 липня 2014

Працівники КП «РЕО-6» докладають максимум зусиль для наведення порядку на територіях обслуговування (фото)

В КП «РЕО-6» не стихає проблема вивезення великого габаритного сміття, прибирання безгосподарчих територій, ліквідації стихійних сміттєзвалищ, знесення аварійних дерев.

Благоустрій, озеленення та поліпшення санітарного стану території – це постійний безперервний процес. Це щоденна, кропітка робота комунальників заради комфортного життя та відпочинку мешканців.

Робітники з комплексного прибирання та садівник Віктор Навроцький, під керівництвом майстра технічної дільниці Валентини Грищук, незважаючи на чималий обсяг робіт на офіційно закріплених для обслуговування територіях, не вагаючись відреагували на проблемну ситуації на безгосподарчих територіях. Пустир між  житловими будинками по вулиці Ф.Пушиної та Ірпінською та парк біля вулиці Пушиної, 44/50 було викошено  і  прибирано. Наразі в КП «РЕО-6» на кожен будинок розроблено паспорт, в якому вказано межі території, в тому числі й газони. Цей пустир та парк до жодної прибудинкової території не увійшов.

Одночасно очищені від великогабаритного сміття прибудинкові території по бульвару Вернадського, 61, 63, 71 та 85, вулиці Доброхотова, 2 та 4, вулиці Котельникова, 80, 87 та 89, вулиці Львівській, 51.

Перейти до спискуВерсiя для друку