Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Комунальні служби району звітують про виконану роботу (фото)

Опубліковано 23 липня 2014 року о 14:51

Сьогодні працівниками КП «РЕО-3» було ліквідовано ряд однотипних аварійних ситуацій в житлових будинках на території обслуговування комунального підприємства.

Комунальники замінили труби на стояках гарячого та холодного водопостачання у квартирах житлових будинків на проспекті Леся Курбаса, 9 та вулиці Сім’ї Сосніних, 16, прочистили від засмічення каналізаційні лежаки у підвальних приміщеннях житлових будинків на вулиці Потапова, 1/5 та вулиці Корольова, 8, замінили прокладки та змонтували головки змішувача на кухнях квартир у житлових будинках на проспекті Леся Курбаса, 5-А та бульварі Кольцова, 18-А, замінили електролампи у під’їзді житлового будинку на вулиці Корольова, 2-А, підстригли кущі на прибудинковій території житлового будинку №3-Б на вулиці Корольова.

Також комунальники відремонтували трубу на вході системи холодного водопостачання  та відновили освітлення у підвальному приміщенні житлового будинку №1 на проспекті Леся Курбаса.

Працівниками КП «РЕО-5», під керівництвом майстра технічної дільниці Метнічук А.В. та майстра ремонтної дільниці Геращенко Г.П., було проведено фарбування приміщення для роботи консьєржа в житловому будинку № 7 на вулиці Якуба Коласа, кронування дерев за адресою вулиця Якуба Коласа, 17 та видалення аварійного дерева на вулиці Кіпріанова, 6-А.

Станом на 23 липня комунальним підприємством проведено дератизацію та дезінсекцію підвальних приміщень та сміттєзбірників житлових будинків на вулиці Якуба Коласа, 5, 7, 9, 11 та вулиці Героїв Космосу, 11, 13.

У зв’язку з виконанням теплопостачальними організаціями столиці заходів щодо економії природного газу в опалювальний період 2014-2015 років, електромонтерами КП «РЕО-6» проведено обстеження електрощитових, розташованих в житлових будинках та перевірено стан других вводів.

В рамках перевірки було виконано позаплановий ремонт електрощитової на бульварі Вернадського, 69.

Відбулися планові заміни електролічильників в електрощитових на сходових клітинах та в ліфтах. Зокрема, комунальники замінили однофазові лічильники на сходових клітинах житлових будинків на проспекті Перемоги, 144, 144-а та 146/2, вулиці Ушакова, 2, 4 ,6.

Силами працівників комунального підприємства було проведено ремонт та замінено ділянку водовідводу на покрівлі житлового будинку, що на вулиці Ушакова, 8. У цьому ж будинку комунальники відремонтували розмежування навколо оголовків димових каналів та виходів на покрівлю.

Роботи виконані силами РЕО за кошти, що надійшли від сплати мешканців за житлово-комунальні послуги.

Постійно приділяють увагу благоустрою території, підпорядкованої підприємству й працівники КП «РЕО – 7». Робітники з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями щодня проводять їх прибирання, систематично вивозять негабаритне сміття з прибудинкових територій, проводять прибирання та миття сходових клітин в житлових будинках, підпорядкованих підприємству.

За необхідності проводиться покіс трави. Так, в черговий раз, проведено покіс на прибудинкових територіях житлових будинків за адресами вулиця Ушакова, 16, 20, 20-а, вулиця Уборевича, 19, вулиця Чорнобильська, 17, 24/26, вулиця Прилужна, 8, вулиця Генерала Наумова, 25.

Іноді комунальникам доводиться прибирати не тільки свої території, а й прилеглі. Так, на межуючій з КП «РЕО – 7» території за адресою вулиця Булаховського, 26-а, знаходиться громадська вбиральня, що перебуває на балансі КП «Київводфонд».

Нажаль, ця організація не переймається станом підпорядкованого їй приміщення, тому там постійно накопичується сміття, яке ніхто не прибирає. Щоб уникнути утворення стихійного сміттєзвалища, двірники КП «РЕО – 7» періодично змушені прибирати дану територію та вивозити сміття за рахунок коштів комунального підприємства.

КП «РЕО-3»

КП «РЕО-3»

КП «РЕО-3» 

КП «РЕО-3»

КП «РЕО-3»

КП «РЕО – 7»

КП «РЕО – 7»

КП «РЕО – 7»

КП «РЕО – 7»

КП «РЕО-5»

КП «РЕО-5»

КП «РЕО-5»

КП «РЕО-5»

КП «РЕО-6»

КП «РЕО-6»


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux