Головна  →  Новини  →  26 травня 2014

В Київському університеті права НАН України відбулась юридична вікторина «Ерудит права – 2014» (фото)

За ініціативою Студентського парламенту в Київському університеті права НАН України вже третій рік поспіль проходить юридична вікторина на кубок ректора «Ерудит права – 2014».

Захід щороку демонструє, що навчально-виховний процес, центром якого є кафедра права, сприяє збагаченню не тільки теоретичних знань студентів, а й спрямовує на вдосконалення партнерських відносин, педагогіки та співпраці. Адже, навчаючи, ми виховуємо ,  а, виховуючи – ми навчаємо.

За словами Міністра освіти і науки Сергія Квіта: «Сьогодні вітчизняна освіта повинна здійснювати системні реформи, спрямовані на досягнення високих європейських стандартів якості, впроваджувати у навчально-виховний процес сучасні педагогічні та інформаційні технології…».

Даний захід є підтвердженням того, що якості знань сприяють заходи, спрямовані на їх поглиблення.

Учасники конкурсу продемонстрували свої знання в конкурсах: «Бліц –опитування», «Дуель команд», «Юридичний рахунок», «Ланцюжок» та «Інтелектуальний правовий турнір». Повага до законів країни та громадянських прав особистості. У вікторині взяли участь 5 команд студентів першого курсу юридичного факультету та факультету міжнародних відносин.

Знання студентів оцінювало журі  - завідувач кафедри теорії та історії держави і права В`ячеслав Іванов, доценти Катерина Лісова, Віра Риндюк, старший викладач Роман Панасюк.

За результатами вікторини перше місце посіла команда навчальної групи ПБ -11 «Капітани права».

Олена Чернецька, проректор з наукової та науково-педагогічної роботи, урочисто вручила переможцям кубок ректора «Ерудит права – 2014», а Галина Левківська, проректор з гуманітарної освіти та виховної роботи за дорученням ректора, професора Юрія Бошицького вручила сертифікати та комплект книг у рамках проекту «Формуємо бібліотеку зі студентської лави», який діє в університеті під особистим патронатом ректора. 

Перейти до спискуВерсiя для друку