Головна  →  Новини  →  24 квітня 2014

«Радяться вчителі іноземних мов». У Святошино відбулось підсумкове засідання голів методичних об’єднань вчителів іноземних мов (фото)

У Святошинському районі відповідно до плану роботи районного управління освіти почалися проводитися підсумкові наради голів предметних методичних об’єднань навчальних закладів.

Так, 23 квітня 2014 року на базі середньої загальноосвітньої школи № 253 було проведено нараду голів методоб’єднань вчителів іноземних мов закладів освіти, який організувала Тетяна Андрушко, методист районного науково-методичного центру.

Вчителі районе методобєднання іноземних мов за 2013-2014 навчальний рік зроболи вагомий внесок у доробок досягнень районної освіти, про що і наголосила Тетяна Олександрівна, відкриваючи нараду- є переможці міського рівня олімпіад, республіканського, проведені на високому науковому рівні районні семінари, конференції, що дає можливість вчителям- предметникам проводити надсучасні уроки з використанням мультимедійних технологій.

У свою чергу голови МО прозвітували про свої доробки. В ході обговорення присутні розглянули питання якості проведення олімпіад і написання учнівських робіт у системі Малої академії наук.

Методист ознайомила присутніх з останніми наказами Міністерства освіти і науки України щодо Державної підсумкової атестації учнів, обговоривши разом з учителями деякі проблемні питання.

Насамкінець педагоги розглянули перспективний план роботи на 2014- 2015 навчальний рік, внесли свої пропозиції і корективи.

 

Джерело: управління освіти

Перейти до спискуВерсiя для друку