Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

ПАТ «Київенерго» розпочало гідравлічні випробування теплових мереж на Біличах

Опубліковано 24 квітня 2014 року о 09:41

Фахівці ПАТ «Київенерго» розпочинають підготовку теплових мереж, які обслуговує Компанія, до опалювального сезону 2014/2015 років.

Один з етапів підготовки – проведення щорічних гідравлічних випробувань тепломереж. Ці роботи передбачені Правилами підготовки теплових підприємств до опалювального періоду (наказ Мінпаливенерго від 10.12.2008 N620/378). Гідравлічні випробування дозволяють виявити і ліквідувати максимально можливу кількість найбільш зношених ділянок мереж, запобігши таким чином появі пошкоджень під час опалювального сезону.

Гідравлічні випробування проводитимуться з квітня до вересня поетапно в окремих мікрорайонах столиці.

Випробування здійснюються тепломережною водою, охолодженою до 40оС з підвищенням тиску на 25%. Провести їх без відключення гарячого водопостачання технологічно неможливо. Тому протягом випробувань та ліквідації виявлених в результаті них пошкоджень у окремих мікрорайонах столиці тимчасово буде відсутнє гаряче водопостачання.

За цей період КИЇВЕНЕРГО не нараховує житлово-експлуатаційним організаціям (ЖЕО) обсяги споживання теплової енергії, а ЖЕО коригують розрахунки з мешканцями і не стягують плату за гаряче водопостачання.

Перші гідравлічні випробування на мережах, які обслуговують житлові масиви Біличі, Новобіличі, Академмістечко у Святошинському районі триватимуть з 23 по 29 квітня.

Випробування теплових мереж здійснюватимуться у межах: проспекту Перемоги, вулиць: Миколи Ушакова, Уборевича, Чорнобильської, Осінньої, Жовтневої,  Булаховського, Наумова, Підлісної, Прилужної, Олевської, Бахмацької, Ірпіньської, Клавдієвської, Гаршина, Рахманінова, проспекту Палладіна, вулиць: Доброхотова, Семашка, Кільцевої дороги — частково.

У зв’язку з цим постачання гарячої води у цьому житловому масиві вже тимчасово призупинено.

По закінченні проведення гідравлічних випробувань гаряче водопостачання споживачів вказаних вулиць буде відновлено. Проте, через виявлені пошкодження подача гарячої води може затримуватися на час, необхідний для їхнього усунення, про що Київенерго додатково повідомить ЖЕО.

Нагадаємо, ПАТ «Київенерго» з метою створення комфортних умов проживання мешканців столиці та забезпечення їх гарячим водопостачанням напередодні та під час Великодніх свят за погодженням із Київською міською державною адміністрацією перенесло початок гідравлічних випробувань тепломереж на тиждень.

Київенерго закликає киян дотримуватися правил безпеки при виявленні провалів асфальту, пару або витоку гарячої води на поверхню!

Виявивши пару над асфальтом, провал або витік гарячої води, не наближайтеся до такого місця і не допускайте наближення інших людей до приїзду аварійної бригади ПАТ «Київенерго». Її необхідно викликати за телефоном контакт-центру 15-88 або 202-15-88 для дзвінків з мобільного. Пам'ятайте, що пара – перша ознака небезпеки!

Додаткову інформацію щодо проведення випробувань тепломереж можна отримати за телефонами контакт-центру 15-88 або 202-15-88 (для дзвінків з мобільного), а також на офіційному сайті Компанії www.kyivenergo.com.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux